Če boš obula čevlje TE barve, boš videti višja, kot si v resnici

Nič ni narobe z malo optične prevare. Če želiš biti videti višja, izberi te čevlje.

Če boš obula čevlje TE barve, boš videti višja, kot si v resnici (foto: Profimedia) Profimedia
28. 3. 2021

To, da nisi dovolj visoka, da bi hodila po pistah pariškega tedna mode ali dosegla najvišji predal v kuhinji, še ne pomeni, da ne moreš s pravo izbiro čevljev izgledati kot da imaš nekaj centimetrov več.

In ne govorimo o posebnem modelu čevljev (čeprav petke in razkriti gležnji gotovo dodajo centimetre), pač pa o barvi obuvala. Za nekaj dodatne optične višine obuj čevlje v barvi svoje kože.

Zakaj? Čevlji kožne barve (in celo prozorni čevlji) vizualno podaljšajo dolžino tvojih nog, saj se ne zgodi prelom v barvi. 

Ja, prav razmišljaš. Nobenih nogavic torej. Čevelj se mora stikati s kožo, zato so najboljša kombinacija k takšnim čevljem obleke, kratke hlače ali takšne, ki razkrivajo gležnje.

Čevlji brez pete v kožni barvi bodo opravili funkcijo podaljševanja tvojega telesa, še bolj opazna pa bo razlika, če boš izbrala visoko peto. Za ekstra ekstra centimetre izberi par s špičasto obliko pri prstih. 

Nam so na primer všeč teli iz Zare, ki jih lahko kupiš TUKAJ.

Ne samo, da te bodo takšni čevlji prelevili v manekenko, kombinirala jih boš lahko z vsako barvo oblačil, kar bo skrajšalo tvoj čas jutranjega urejanja. Čevlji kožne barve so eni izmed zgolj sedmih čevljev, ki jih moraš imet v svoji omari.

Fotografije: Profimedia, promocijsko gradivo

Preberi še: OMG! Če med pulnjenjem obrvi NE boš storila TEGA, bo rezultat veliko boljši (do zdaj si to zagotovo počela)

Priporočamo tudi: Stilistka RAZKRIVA: TO so edini čevlji, ki jih potrebuješ v omari (+kako jih kombiniraš)