C&A predstavil kolekcijo jesen/zima

Prejšnji četrtek nam je v prijetnem vzdušju Ljubljanskega Gradu svojo jesensko – zimsko kolekcijo predstavila modna znamka C&A, kjer sta povabljene pozdravili Jasmina Marš, PR in Event Coordinator C&A ter Saša Lenič, direktorica C&A Slovenija.

C&A kolekcija jesen/zima 2015 (foto: Zaklop.com) Zaklop.com
15. 9. 2015

Velik poudarek kolekcije je na jeansu - brezčasnem trendu, ki je postal nepogrešljiv v naših omarah. C&A nam v kolekciji "The Denim" ponuja kavbojke za vse postave, različnih krojev in izgledov jeansa. V njihovih kavbojkah dekleta ne izgledamo samo dobro, temveč se tudi odlično počutimo.

Letošnjo jesen pa ne bo šlo niti brez sive barve, ki je pravzaprav nova črna. Kolekcijo so pri C&A poimenovali kar "Different shades of grey" in tako lahko najdeš sivo v vseh možnih odtenkih, oblikah in materialih. Bistvo kolekcije je v poigravanju s sivo od glave do pet, plastenju oblačil ter kombiniranju različnih tekstur.

Pojavlja se tudi ogromno toplih, mehkih ter "oversized" pletenin in pončov, ki so ključni kos sezone. Njihov moto je "ovijte se", kar nam govorita tudi imeni kolekcij "Cosy wraps" ter "Cocooning". V kolekcijah najdemo monokromatske odtenke črno bele, temno zelene, modre ter barve burgundca. Vse te odtenke najdemo prav tako v velikem številu modnih dodatkov, torbic, rokavic, šalov in klobukov.

Navdušila nas je tudi kolekcija "Clockhouse", ki je pravzaprav podznamka C&A in je namenjena predvsem mladim, njen navdih pa so 90-ta leta. Kolekcija je mešanica mladostne, trendovske mode, v kateri je čutiti pridih elegance, vendar še vedno ostaja na nivoju mladostnih in svežih stylingov.

Moška kolekcija v jesenskih trendih ponuja kombiniranje klasičnega stila z elementi športnega, kar nam pove ime kolekcije "Formal meets sportswear".

V prijetnem ambientu in ob okusnih prigrizkih smo si torej ogledali in hkrati tudi otipali oblačila vseh jesensko - zimskih kolekcij 2015, ki so navdušile mnoge modne navdušence, novinarje ter znane medijske obraze.