8 božansko lepih stajlingov Chiare Ferragni

Chiara Ferragni je ena najbolj navdušujočih modnih blogerk. Njen blog The Blonde Salad, Instagram in Facebook spremlja na milijone punc po svetu. Revija Forbes jo je vključila na seznam 30 najbolj uspešnih posameznikov na področju mode in umetnosti, mlajših od 30 let. Kanček njene drznosti si dovoli tudi sama, navdih za nove modne kombinacije pa poišči v fotogaleriji.

9. 9. 2015
Slika 1/8

Suknjič, modrček, hlače, Michael Kors; torbica, Bao Bao Issey Miyake; uhani, Loren Stewart in Chiarina last; ogrlica in srebrne zapestnice, Spinelli Kilcollin; zlate zapestnice, Chiarina last

Max Abadian

S pisanjem bloga si postala ena najuspešnejših modnih blogerk. Imaš kakšen nasvet za punce?

Nikoli ne delaj stvari prehitro. Bodi potrpežljiva − če se mora nekaj zgoditi, se bo zgodilo. Poišči svoj način, bodi strastna v tem, kar počneš, in naj te ne bo strah biti drugačna.

Tvoj poslovni partner je tvoj bivši fant. Kako je vajina osebna zveza vplivala na posel?

Skupaj sva bila šest let. Ko sva se razšla, je bilo težko, saj sva se veliko srečevala. Bila sem ljubosumna na njegove punce, njemu je bilo težko, ko me je videl v objemu drugega. A sva šla čez to. Zdaj imava oba srečno zvezo in sva vesela drug za drugega.

Razkrij nam, kakšna je zate top fotografija za Instagram, kaj je tisto, kar ti prinese veliko všečkov?

Prava svetloba. Nikoli ne uporabljam filtrov. Po­membna je dobra svetloba in energija, ki jo izžarevaš. Pokaži drugačno, zabavno plat svojega življenja.

Bi lahko hodila s fantom, ki nima pojma o stilu?

Imam veliko prijateljev, ki imajo zelo poseben modni stil. Moj fant pa je vedno v džinsu in majici. Včasih mu predlagam, da obleče kak modni kos, a mi je všeč njegov stil. Fantje, ki se neprestano gledajo v ogledalo, so moja nočna mora.

Napisala: Rachel Mosley
Urednica mode: Aya Kanai
Fotografije: Max Abadian