5 TOP nasvetov za izbiro PRAVEGA spodnjega perila

Nakupovanje ženskega spodnjega perila je lahko precej naporno ...

5 TOP  nasvetov za izbiro PRAVEGA spodnjega perila (foto: Profimedia) Profimedia
13. 12. 2021

Včasih je težko izbrati, ko ti je vse tako zelo všeč – od globokih izrezov in temno rdeče čipke do prijetnih modrčkov in udobnih spodnjih hlačk.

Ob nakupu novega kompleta spodnjega perila naj bo tvoj glavni cilj to, da se v njem počutiš udobno in prijetno. Če boš sledila spodnjim nasvetom, se boš v vsakem kompletu spodnjega perila počutila kot v svoji drugi koži.

Okolju prijazno spodnje perilo

Če želiš vsak dan preživeti dobro in polno samozavesti, mora biti tvoje perilo udobno. Še bolje pa se boš počutila, če tvoje hlačke ne bodo le udobne, temveč tudi trajnostne, saj boš tako vsak dan naredila tudi nekaj dobrega za okolje. Izberi spodnje perilo iz recikliranih materialov, organskega in trajnostno pridelanega bombaža ali bambusovih vlaken. Kako? Preprosto, na spletni strani Zalando odkljukaj zavihek »trajnost« in izbiraj med množico naravi prijaznih modrčkov in hlačk.

Izbira pravega modela

Nedrček nikoli ni le nedrček. Izbira pravega modrčka lahko poudari tvoj dekolte, napačen pa lahko tvojim oblinam naredi veliko krivico. K sreči svet ženskega spodnjega perila danes ponuja kopico različnih stilov, zato lahko zagotovo najdeš takšen nedrček, ki ti najbolje ustreza. Polnejše prsi bodo odlično videti v modrčku z izrezom, tiste manjše pa v modelih brallete, mehkejših različicah modrčka brez opore. Z oporo ali brez nje, nedrček s penastimi košaricami ali push-up model, balkonet ali brallete, high neck ali minimizer?  Izberi, kar ustreza tvojemu tipu telesa in osebnosti. To lahko poudariš tudi z barvami, vzorci in različnimi materiali.

Preveliko, premajhno? Ravno prav.

Nič ni bolj neprivlačnega kot spodnje perilo napačne velikosti. Ne tlači svoje zadnjice v premajhne spodnje hlačke samo zato, ker ti je všeč tisti x pred s. Verjemi, ne bo prijetno in tudi zdravo ne. Tako z vidika udobja kot intimnega zdravja sezi raje po večji in ne manjši številki. Pred nakupom vzemi svoje mere, saj boš le tako lahko izbrala pravo velikost različnih znamk spodnjic in nedrčkov, ki se kot vemo vse, pogosto razlikujejo med seboj.

Pravi čas za nakup spodnjega perila

Dobro počutje je bistveno za dobro nakupovalno izkušnjo, še toliko bolj, ko gre za spodnje perilo.  Ko preizkušaš nove spodnje hlačke ali modrček,  je pomembno,  kako se počutiš. Zato je načrtovanje, kdaj se boš odpravila po nakupih, enako pomembno kot to, kateri komplet perila boš kupila. Najbolje bo, če se po nakupih ne odpraviš med tistimi dnevi v mesecu. Takrat tvoja samozavest mogoče ni na vrhuncu, trebušček je lahko malo napihnjen, pa tudi prsi so običajno polnejše kot sicer.

Manj je več

Pri nakupu ženskega spodnjega perila največkrat velja, da je manj več. Izberi raje nekaj kakovostnih, udobnih in prijetnih kosov, kot da si vsak mesec kupuješ nove in nove kose cenenega perila. Tako kot mora omaro vsake ženske krasiti majhna črna obleka, mora tvojo kolekcijo spodnjega perila sestavljati eleganten črn modrček. Tudi navaden modrček bele ali kožne barve je nuja. Oblečeš ga lahko pod karkoli, še posebej pa so ti nedrčki hvaležni za pod preproste majice s kratkimi ali dolgimi rokavi. Za vsak dan ne smejo manjkati niti preproste bele, bež in črne spodnje hlačke ter seksi brazilke. Piko na i pa bodo tvoji kolekciji zagotovo dodale vroče čipkaste hlačke za posebne priložnosti in komplet spodnjega perila, kot ga nosijo Viktorijini angelčki.

Foto: Profimedia, GIPHY