5 načinov, kako to poletje stilirati kratke džins hlače!

Navdih pa smo našli pri svetovnih zvezdnicah, ki so v zadnjih letih narekovale modne smernice. 

5 načinov, kako to poletje stilirati kratke džins hlače! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 6. 2018

1. Beyonce: Črne džins hlače + kratek top

V slogu Beyonce lahko raztrgane kratke džins hlače pokombiniraš s kratko majico, ki se zaključi nad popokom. Ker so letos še posebej priljubljeni logotipi na majicah, si lahko takšen 'modni dodatek' privoščiš tudi ti.

2. Hailey Baldwin: držins + (zelo) kratek top

Trend 'kopalk' sredi mesta sta na Coachelli letos začeli skupaj s Kendall Jenner, svetlolasa manekenka pa se modnim kombinacijam z zgornjim delom kopalk očitno ne more upreti tudi izven festivalne sezone. Trend, ki bo to poletje zagotovo priljubljen med vsemi 'it dekleti'.

3. Chrissy Teigen: džins + kimono

Še vedno lahko na družabnih omrežjih svetovnih zvezdnic vidimo dolge 'kimone' v nežnih pudrastih odtenkih, in Chrissy Teigen s to fotografijo le še dokazuje, da trend to poletje še ni popolnoma pasé.

4. Gigi Hadid: visok džins + usnjen pas

Visoki pasovi so zagotovo še vedno velik hit tega poletja, in če svoj par džins hlač dopolniš še s kvalitetnim usnjenim pasom s kovinskimi dodatki, je modna zmaga še toliko bolj zagotova. V paru z malce (no, ravno prav) preveliko majico (če je vintidž, še toliko bolje) pa izgleda preprosto ... popolno!

5. Chiara Ferragni: džins + superge

Čeprav je vroče, so superge tudi v poletnih mesecih obvezna oprema vsake modne navdušenke. Ciara Ferragni je poznana po tem, da tudi v vročih mesecih rada skoči v par običajnih belih superg, in tako jih je pred časom pokombinirala tudi s svojim parom džins kratkih hlač.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: (Tvoj seksi) Mesečni horoskop za JUNIJ 2018

Priporočamo tudi: Kaj v resnici pomeni, če (ko smo v resni zvezi) začnemo misliti na druge?