12 NAJ pomladnih trendov, ki so preplavili Pinterest

Na Pinterestu se nam to pomlad pojavljajo zbirke, ki so čisto v koraku z letošnjimi pomladnimi trendi. 

12 NAJ pomladnih trendov, ki so preplavili Pinterest (foto: Profimedia) Profimedia
1. 4. 2020

Navdih iščeš na Pinterestu? Ponujamo ti najbolj čarobne zbirke top pomladnih trendov. O nekaterih smo že veliko pisali, nekaj pa smo jih prihranili za zdaj. Čas je, da jih vključiš tudi v svojo garderobo. Pomlad ne čaka.

1 Pasteli.

Pasteli so esenca pomladi in tudi letos ni nič drugače. Naj veter zapiha skozi tvojo pastelno srajco ali krilo. Stajlingu pa lahko vedno dodaš piko na i v obliki pastelnega laka za nohte.

2 Elastike iz blaga.

Široke nagubane elastike iz blaga so že nekaj časa spet v modi. Vsak čop in figa bosta z njo videti veliko bolj zanimiva.

3 Batik tehnika.

Ali tie-die, kot ga bolje poznamo. Ta enostaven vzorec, ki ga lahko sama izdelaš doma, lahko oblečeš v telovadnico, na sprehod ali na faks. Ne boš verjela, tudi batik vzorec je lahko prefinjen.

4 Školjkice.

Presenečena? Ta poletni trend bo letos krasil naša zapestja, dekolteje in ušesne mešičke. Dobra stran trenda: povlečeš ga lahko globoooko v poletje.

5 Neon.

Za dni, ko si res želiš biti opažena, bo neon prava izbira. Letošnji trend je pogumen, samozavesten in ne podpira sramežljivosti.

6 Kolesarske hlače.

Še nisi čisto prepričana, če želiš obleči ta trend? Številne zvezdnice dokazujejo, da lahko v njih izgledaš odbito-seksi-trendi.

7 Torbice iz bambusa.

Dodatne točke dobiš, če ima torbica tudi ročaj. Ta svež trend bo v vsak tvoj stajling vnesel pridih Balija, četudi se boš sprehajala po mariborskih ulicah.

8 Baročni biseri.

Odkrile smo linijo bisernega nakita, ki nam je vzel dih. V božanski nakit Telawave se boš zaljubila in ga nosila vsak dan. 

9 Temno modro senčilo.

Pa reci, da si vse trende na seznamu že tako pričakovala ... Temno moder odtenek senčila bo zadimljenemu efektu okoli oči dal nekaj pomladnega pridiha.

10 'Sushi' obleke.

Trend, ki ga je v 90ih na plaži nosila tvoja mami, se je vrnil. Obleke, ki jih oviješ okoli telesa in zavežeš, bodo kraljevale tudi letošnjo pomlad.

11 Kovinska šminka.

Učinek folije bo poskrbel, da bodo tvoje ustnice videti večje in bolj nevarne. ;)

12 Pečnati prstani.

Kako kraljevsko! Naj imajo vgravirane tvoje inicijalke ali nedotaknjeno površino, na prstih ne bomo skoparile z opaznim nakitom.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Če boš obula čevlje TE barve, boš izgledala višja, kot si v resnici

Priporočamo tudi: HUDOO! Poglej v notranjost najbolj fotografirane hiše na Instagramu