Treniraj z Vido Promocijsko sporočilo

Za dobro postavo namesto vadbe tokrat preizkusi kar s plesom (ja, tudi to je možno!)

19. 12. 2023
Za dobro postavo namesto vadbe tokrat preizkusi kar s plesom (ja, tudi to je možno!) (foto: Vida Macura Maglica)
Vida Macura Maglica

Ko je kondicijska trenerka Vida Macura Maglica oktobra letos v prestižnem hotelu Kempinski Adriatic Istra Hrvaška izvedla Luxury Bootcamp Extreme®, so srečne udeleženke lahko kot prve v živo zaplesale tudi na nov vadbeni program v aplikaciji Extreme Training®, Extreme Dance.

Da ti osvežimo spomin, kaj je aplikacija Extreme Training® in kaj vse ti ponuja – ker tega ne smeš zamuditi, če si želiš popolno oblikovanega telesa in zdravega načina življenja. 

Leta 2020, takoj po Vidinem globalnem lansiranju fitnes aplikacije za ženske pod imenom zaščitene blagovne znamke Extreme Training®, je ta zasedla 1. mesto na svetu po inovativnosti med vsemi aplikacijami za zdravje in fitnes.

Temu so sledili sami uspehi. Vida Maglica Macura je letos postala obraz sejma Dubai ACTIVE, največjega sejma športa in zdravja na svetu, ki se vsako leto odvija v Dubaju. Spomladi pa je v Riminiju na največjem evropskem sejmu športa in zdravja v Evropi, kjer se vsako leto zberejo največji akterji s področja fitnesa in wellnessa, prav slovenska trenerka Vida, ki je bila tja povabljena, ponovno pritegnila ogromno pozornosti. Po predstavitvi vadbe na glavnem odru so obiskovalci namreč čakali v vrsti, da so jo lahko spoznali od blizu. Tako zelo uspešna (po vsem svetu) je namreč njena aplikacija Extreme Training®, ki je že neštetim pomagala k zdravemu preoblikovanju postave in večji samozavesti.

Prestižno aktivno razvajanje v prestižnem hotelu Kempinski Adriatic Istra Hrvaška oktobra pa je pred kratkim ponovno preseglo vsa pričakovanja in udeleženke so bile več kot zadovoljne. V treh dneh uživanja ob morju so izkoristile priložnost in se spoznale z različnimi programi vadb patentirane blagovne znamke Extreme Training®, med njimi pa so lahko, kot rečeno, prvič preizkusile tudi plesno vadbo Extreme Dance.

Extreme Dance je plesna vadba, ki je ne bi smela zamuditi nobena navdušenka nad plesnimi gibi, ki rada obenem krepi svoje telo. V aplikaciji skupaj z Vido pleše sama kreatorka koreografije. To pa ni edini ples, ki ga imaš na voljo v aplikaciji Extreme Training®, preizkusiš se lahko v različnih vrstah plesa in tako med zabavo in užitkom mimogrede oblikuješ še svoje telo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

Naloži si aplikacijo Extreme Training®, saj te 10. 1. 2024 čaka Extreme Dance Challenge, plesni izziv, ki bo trajal 4 tedne. Res je, prav si prebrala, zdaj boš imela priložnost preizkusiti 4 tedne vodene plesne koreografije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

Čim prej si naloži aplikacijo Extreme Training®, saj lahko tako od doma oddelaš vse te plesne (in druge) treninge. Plesna vadba pa je vadba, ob kateri ne boš niti vedela, da krepiš in oblikuješ telo, saj je tako zelo zabavna in dinamična.

Ne spreglej pa niti širokega nabora zdravih receptov za vsak dan v tednu ter prehranskih dodatkov znamke Extreme®, saj je na enem mestu zbrano vse, kar potrebuješ za zdrav in uravnotežen vsakdan. »Ti prehranski dodatki so, bi lahko rekla, kot moji otroci. Nanje sem izredno ponosna, saj so popolnoma naravni, najvišje kakovosti in izdelani v Sloveniji. Torej gre za popolnoma domač proizvod,« je pred kratkim za Cosmopolitan povedala Vida Macura Maglica.