Treniraj z Vido Promocijsko sporočilo

Sprejmi ta IZZIV in treniraj z ženskami z vsega sveta (s slovensko aplikacijo, ki je s hitrimi REZULTATI vse osvojila!)

5. 2. 2024
Sprejmi ta IZZIV in treniraj z ženskami z vsega sveta (s slovensko aplikacijo, ki je s hitrimi REZULTATI vse osvojila!) (foto: Vida Macura Maglica)
Vida Macura Maglica

Zdaj jo skoraj gotovo tudi ti že poznaš. Svetovno znano slovensko licencirano kondicijsko trenerko Vido Macura Maglica, katere aplikacija Extreme Training® je osvojila svet, saj prinaša rezultate, ki si jih na svojem telesu želi videti vsaka ženska. Če bi tudi ti rada videla lastno lepo oblikovano telo v ogledalu, sprejmi nov izziv v Vidini aplikaciji.

Pa da ti najprej vseeno osvežimo spomin, kako se je vse začelo. Leta 2020, takoj po Vidinem globalnem lansiranju fitnes aplikacije za ženske pod imenom zaščitene blagovne znamke Extreme Training®, je ta zasedla 1. mesto na svetu po inovativnosti med vsemi aplikacijami za zdravje in fitnes. Temu pa so sledili sami uspehi. Vida Maglica Macura je lani postala obraz sejma Dubai ACTIVE, največjega sejma športa in zdravja na svetu, nato pa je še v Riminiju na največjem evropskem sejmu športa in zdravja v Evropi ponovno pritegnila ogromno pozornosti. Po predstavitvi vadbe na glavnem odru so obiskovalci namreč čakali v vrsti, da so jo lahko spoznali od blizu. 

Prav nič drugače pa ni bilo pred kratkim na sejmu World Sport Istanbul, ki je potekal od 10. 1. do 13. 1. v Tučiji. Sejem je gostil ogromno obiskovalcev, Vida Macura Maglica pa je bila ne le obraz sejma, temveč tudi glavna gostja sejma. Poimenovali so jo ''world sport famous fitness trainer Vida Macura Maglica''. Potem ko je izpeljala trening na glavnem odru, enega v petek in enega v soboto, pa so obiskovalci v dolgih vrstah čakali na fotografiranje s slavno licencirano kondicijsko trenerko Vido Macura Maglica. Tako zelo uspešna po vsem svetu je namreč njena aplikacija Extreme Training®, ki je že neštetim pomagala k zdravemu preoblikovanju postave in večji samozavesti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

In zdaj k novemu izzivu ...

10. 2. 2024 v aplikaciji Extreme Training® štarta Beginner Challenge (izziv za začetnice), ki se mu bodo prav gotovo pridružile ženske z vsega sveta, ki bi rade na tako preprost in obenem učinkovit način oblikovale svoje telo. Vidne rezultate lahko namreč pričakuješ že po dveh tednih treningov (trikrat na teden po eno uro), in to brez diete. Do sanjske postave je Vida pomagala že več kot 20 tisoč ženskam. 

To vse je gotovo dovolj tehten razlog, da se tudi ti pridružiš družini Extreme Training®. Svetovno znano aplikacijo si kar takoj naloži TU.

Vida Macura Maglica

Kaj vse prejmeš, če sprejmeš izziv Beginner Challenge?

♥ Čaka te 6-tedenski program vodenih treningov.

♥ Treningi bodo prilagojeni začetnicam.

♥ Trenirala boš ena na ena s svojo virtualno osebno trenerko Vido Macura Maglica (in obenem z nešteto dekleti po svetu).

♥ Na voljo ti bo 24/7 podpora profesionalne športnice, trenerke z bogato športno kariero, nekdanje državne prvakinje v karateju, globalne elitne trenerke Vide Macura Maglica.

♥ Sproti boš lahko spremljala svoj napredek in se v ogledalu kmalu (viden rezultat že v samo 2 tednih) razveselila preoblikovanega fit telesa.

♥ Ob treningih boš imela tudi dostop do vseh 1.825 zdravih predlogov jedi z recepti.

♥ Treniraš lahko za samo 0,96 evra na teden. 7 dni pa ti je na voljo, da brezplačno preizkusiš Beginner Challenge.

Vse to so razlogi, da res ne oklevaš več, si naložiš aplikacijo Extreme Training® in ... akcija, zelo kmalu (10. 2.) začneš svojo pot do res lepe postave in zdravega telesa!

Vida Macura Maglica