Treniraj z Vido Promocijsko sporočilo

Si želiš ravnega trebuščka? Zate imamo kratko intenzivno vadbo, ki bo okrepila tvoje trebušne mišice! (VIDEO)

21. 5. 2024
Si želiš ravnega trebuščka? Zate imamo kratko intenzivno vadbo, ki bo okrepila tvoje trebušne mišice! (VIDEO) (foto: Vida Macura Maglica)
Vida Macura Maglica

V tej brezplačni video vadbi boš pošteno aktivirala svoje trebušne mišice.

Si želiš okrepiti in oblikovati svoje telo, a hkrati nimaš časa za dolgotrajne vadbe ali obisk telovadnice? Zate imamo rešitev: na Cosmo smo ti v sodelovanju z eno najboljših trenerk pri nas pripravili brezplačne video vadbe!

Vsak mesec te bo v posebni rubriki "Treniraj z Vido" čakal nov videoposnetek do kratke, a intenzivne vadbe, ki jo lahko izvajaš kar doma. Treninge je zate pripravila Vida Macura Maglica - slovenska kondicijska trenerka, ki niza neverjetne uspehe. Njena aplikacija Extreme je bila ocenjena kot ena najboljših fitnes aplikacij na svetu, patentirana vadba Extreme Training®️ pa je spremenila življenja že mnogim.

Kot prvo vadbo je Vida pripravila trening "Killer abs", s katerim se boš dobro prepotila, pokurila odvečne kalorija in prebudila svoje trebušne mišice. 

Vadba te že čaka tukaj:

Za več podobnih treningov si prenesi aplikacijo Extreme in preizkusi še druge vadbe, ki te bodo pripeljale do močnega in vitkega telesa.