Treniraj z Vido Promocijsko sporočilo

Razkrivamo TOP pripomoček in prehranska dopolnila, ki bodo povzdignili tvojo vadbo

17. 4. 2024
Razkrivamo TOP pripomoček in prehranska dopolnila, ki bodo povzdignili tvojo vadbo (foto: Vida Macura Maglica)
Vida Macura Maglica

Se tudi ti že neskončno veseliš poletja zdaj, ko so nas že pobožale prve višje temperature? Obenem pa ti veselje kvari občutek, da se je treba stlačiti v lahkotne oblekice, ti pa si ''čez zimo'' malce pozabila na svoje telo? Naj te ne skrbi več, ker smo zate poiskale najhitrejši in učinkovit vadbeni način, s katerim boš en dva tri spet totalno fit. Plaža, prihajamo! 

Res je, predstavljamo ti vadbo, pri kateri ti bodo do učinkovitih rezultatov pomagali pripomočki in obenem prehranska dopolnila, ki podprejo tvoje telo na poti do zdravja, energije in forme. Vadila pa ne boš sama, pa čeprav v udobju svojega doma - povezana boš z isto mislečimi ženskami z vsega sveta, ki bodo nate prav tako delovale podporno, kajti vse imate isti cilj pred očmi (beri lepo oblikovan trebuh in ritko, ki se ju ne boš sramovala na nobeni plaži).

In zdaj preidimo k bistvu. Na svetovno znani slovenski aplikaciji Extreme Training® smo odkrile nov izziv ABS & BOOTY Challenge, ki štarta 1. maja in s katerim boš lahko v najkrajšem možnem času oblikovala zadnjico in trebuh še pred prvim odhodom na plažo. Vadba je zelo učinkovita tudi zato, ker se izvaja z vadbenimi elastikami, ki veliko pripomorejo k hitremu oblikovanju mišic in izgubi maščobe na teh dveh predelih.

Zakaj boš rekla da izzivu?

Preden te dokončno povabimo, da se 1. maja pridružiš izzivu, ki ga bo prav gotovo sprejelo ogromno žensk po vsem svetu, naj ti na kratko predstavimo argumente, zakaj prav ta fitnes aplikacija in zakaj prav ta izziv. Poleg tega, seveda, da ga boš izvajala v družbi isto mislečih žensk z vsega sveta in ob podpori svetovno znane slovenske licencirane kondicijske trenerke.

Govorimo o ''world sport famous fitness trainer'', kot so Vido Macura Maglica v začetku tega leta poimenovali na sejmu World Sport Istanbul v Turčiji. Vido verjetno pozna že vsakdo, ki da kaj nase, na svoje telo in svoje počutje. Če je še ne poznaš, pa s tabo delimo nekaj prepričljivih informacij, zakaj se ponaša s tem laskavim nazivom.

Leta 2020, takoj po Vidinem globalnem lansiranju fitnes aplikacije za ženske pod imenom zaščitene blagovne znamke Extreme Training®, je ta zasedla 1. mesto na svetu po inovativnosti med vsemi aplikacijami za zdravje in fitnes. Temu pa so sledili sami uspehi. Vida Maglica Macura je lani postala obraz sejma Dubai ACTIVE, največjega sejma športa in zdravja na svetu, nato pa je še v Riminiju na največjem evropskem sejmu športa in zdravja v Evropi ponovno pritegnila ogromno pozornosti. Letos bo Vida tako tudi glavni mednarodni predstavnik Rimini Wellnessa, kjer bo odvodila dva treninga. Na sejmu World Sport Istanbul v začetku tega leta v Turčiji, ki je gostil ogromno obiskovalcev, pa je bila Vida ne le obraz sejma, temveč tudi glavna gostja sejma. Kot smo že omenili, so jo poimenovali ''world sport famous fitness trainer Vida Macura Maglica''.

Vidina aplikacija Extreme Training® je torej osvojila svet, in to ne brez razloga, saj prinaša rezultate, ki si jih v ogledalu na svojem telesu želiš videti tudi ti. Zato ti toplo priporočamo, da sprejmeš ta novi izziv v aplikaciji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

1. 5. 2024 v aplikaciji Extreme Training® torej štarta ABS & BOOTY Challenge, ki se mu bodo pridružile ženske z vsega sveta, ki bi rade na preprost, hiter in obenem učinkovit način oblikovale svoje telo, predvsem zadnjico in trebuh, ki bosta poleti seveda vsem na očeh. Vidne rezultate lahko pričakuješ že po dveh tednih treningov, in to brez stroge diete. V mislih imej dejstvo, da je Vida do sanjske postave pomagala že več kot 30 tisoč ženskam.

Treniraj ena na ena s svojo virtualno osebno trenerko Vido Macura Maglica ter obenem z ženskami z vsega sveta.

In zdaj naj ti predstavimo še ''čudežni'' pripomoček, s katerim bo ta izziv še bolj učinkovit!

Gre za elastike, vsestranski vadbeni pripomoček, ki lahko bistveno dvigne nivo vadbe doma in jih lahko uporabiš pri skoraj vsakem vadbenem programu. Zasnovane so bile na podlagi znanja in izkušenj Vide Macura Maglica in so izdelane iz kvalitetnih in trpežnih materialov (bombaž in elastin), ki omogočajo udobno in varno uporabo, saj ne drsijo, ne pokajo in ne povzročajo zarez na koži. 

In, kar je najbolje, zdaj si lahko na Extreme Training® zagotoviš svoj paket vadbenih elastik, ki bodo nepogrešljiv pripomoček pri tvojem novem vadbenem programu “Extreme Booty”, po polovični ceni! Paket vsebuje 3 vadbene elastike z različno težavnostjo: basic, medium in advanced.

Pssst! Poleg tega pa akcija ne velja samo za elastike, temveč lahko trenutno v spletni trgovini prav vse kupiš s 50-odstotnim popustom, torej tudi vse druge vadbene pripomočke, kakovostna vadbena oblačila in prehranske dodatke. Res je, ker Vida verjame, da si naše telo vedno zasluži le najboljše, je svoje znanje, izkušnje in prepričanja usmerila tudi na področje prehranskih dodatkov, ki so v njeni trgovini tako vrhunski, učinkoviti in povrhu še okusni. Gre za premium prehranske dodatke tako po sestavinah in okusu kot tudi po embalaži.

Katera prehranska dodatka ti priporočamo za najboljši rezultat? 

• Vsekakor ti priporočamo Premium Appetite Blocker, sploh če tvoja prizadevanja za zmanjšanje telesne teže nenehno spodkopava neobvladljiv apetit. Če torej ne moreš nehati jesti, ti bo to prehransko dopolnilo pomagalo nadzorovati to pretirano željo po hrani, saj je zasnovano tako, da ti pomaga doseči cilj pri hujšanju. Izdelano je iz najkakovostnejših sestavin 100 % naravnega izvora, kot so zeleni čaj, grško seno in gurmar, ki so znani po svoji edinstveni sposobnosti zmanjševanja želje po hrani in zatiranja apetita. Z izdelkom Apettite Blocker boš izgubila kilograme, tvoje telo bo preoblikovano, imela boš več energije in tvoje psihofizično počutje bo definitivno boljše.

• Do hitrih rezultatov pa ti bo pomagalo tudi prehransko dopolnilo Premium Weight Loss Formula, ki je najboljša pomoč na tvoji poti do izgube odvečnih kilogramov. Ta izredno učinkovita in skrbno oblikovana formula vsebuje 100 % naravne sestavine, kot so gurmar ter izvlečki garcinije, zelenega čaja in zelene kave. Gre za vrhunske sestavine, ki ti bodo pomagale hitro in učinkovito shujšati, saj iz telesa pospešujejo odvajanje vode in odvečnih maščob. Zmanjšan obseg boš najhitreje opazila v kombinaciji z zdravim in aktivnim načinom življenja - sploh pa če sprejmeš novi izziv ABS & BOOTY Challenge.

Zdaj pa dobro preberi še to informacijo: tudi izziv ABS & BOOTY Challenge ti je na voljo po -50 % nižji ceni, in sicer za 9,99 evra namesto za 19,99 evra.

Dodane vrednosti izziva ABS & BOOTY Challenge:

• 24/7 podpora profesionalne športnice, trenerke z bogato športno kariero, nekdanje državne prvakinje v karateju, globalne elitne trenerke Vide Macura Maglica.
• Dostop do vseh 1.825 zdravih predlogov jedi z recepti v aplikaciji Extreme Training®.
• Viden rezultat že v samo 2 tednih.
• Spremljanje lastnega osebnega napredka.
• Treniraš z ženskami z vsega sveta.
• Pridobiš fit telo s poudarkom na zadnjici in trebuhu.
• Treniraš lahko za samo 0,96 evra na teden.

Vida Macura Maglica

Vse to so razlogi, da res ne oklevaš več, si naložiš aplikacijo Extreme Training® in ... akcija, zelo kmalu (1. 5.) začneš svojo pot do res lepe ritke in trebuha ter zdravega telesa!