Treniraj z Vido Promocijsko sporočilo

Pomlad je skrajni čas, da svoje telo pripraviš na poletje (s tem programom bo to res mala malica!)

7. 3. 2024
Pomlad je skrajni čas, da svoje telo pripraviš na poletje (s tem programom bo to res mala malica!) (foto: Vida Macura Maglica)
Vida Macura Maglica

Ali tudi tebe tlači nočna mora, ko pomisliš, da se moraš po dolgi zimi sleči in stlačiti v lahke cunjice, kmalu pa tudi v kopalke? 

Toplega vremena se verjetno res vsi veselimo, malo manj pa se veselimo pogleda v ogledalo po dolgi zimi, ki pogosto razkrije kakšen kilogram preveč in druge posledice premalo gibanja in pretiravanja s hrano, ki se v hladnih mesecih bolj prileže kot v toplih.

Preden dokončno odvržeš oblačila in razgališ golo kožo, se zato potrudi, da letos ne bo nikakršnih negativnih presenečenj v ogledalu in se boš le preprosto lahko veselila vročih sončnih dni, ki bodo prav kmalu tu. To pa je s programom, ki ti ga v nadaljevanju predstavljamo in priporočamo, več kot 100 % mogoče!

Ne le da boš izgubila nekaj kilogramov in predvsem lepo oblikovala telo, znebila se boš tudi pomarančne kože, ki je nobena od nas ne mara videti na svojih stegnih in zadnjici.

Kaj sploh je celulit? Celulit je naravni pojav maščobnega tkiva v podkožju, ki se na površini kože kaže v obliki luknjic, ta pa je zato videti kot pomarančna lupina, od tod tudi drugo ime za celulit. Maščoba, ki tvori celulitno kožo, po svoji strukturi ni nič drugačna od maščobe na drugih delih telesa, zato jo je - čeprav nekateri trdijo drugače - s pravim pristopom mogoče odpraviti.

Letos bo ta nadloga postala preteklost z izzivom, ki traja 8 tednov in prinese rezultate, ki se jih ne boš mogla nagledati v ogledalu. Izziv boš izvajala v družbi žensk z vsega sveta in ob podpori svetovno znane slovenske licencirane kondicijske trenerke. Že veš, o kom govorimo? Seveda, o Vidi Macura Maglica, za katero menimo, da ti je verjetno sploh ni treba posebej predstavljati, saj jo pozna že vsaka, ki da kaj nase, na svoje telo in svoje počutje. Pa vendar ti bomo le osvežile spomin, nato pa ti podrobneje predstavile njen proticelulitni program, ki bo pripomogel, da boš letos poleti prav ponosno paradirala po plaži.

Leta 2020, takoj po Vidinem globalnem lansiranju fitnes aplikacije za ženske pod imenom zaščitene blagovne znamke Extreme Training®, je ta zasedla 1. mesto na svetu po inovativnosti med vsemi aplikacijami za zdravje in fitnes. Temu pa so sledili sami uspehi. Vida Maglica Macura je lani postala obraz sejma Dubai ACTIVE, največjega sejma športa in zdravja na svetu, nato pa je še v Riminiju na največjem evropskem sejmu športa in zdravja v Evropi ponovno pritegnila ogromno pozornosti. Po predstavitvi vadbe na glavnem odru so obiskovalci namreč čakali v vrsti, da so jo lahko spoznali od blizu. Prav nič drugače pa ni bilo na sejmu World Sport Istanbul v začetku tega leta v Turčiji. Sejem je gostil ogromno obiskovalcev, Vida Macura Maglica pa je bila ne le obraz sejma, temveč tudi glavna gostja sejma. Poimenovali so jo ''world sport famous fitness trainer Vida Macura Maglica''.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

In zdaj k izzivu!

11. 3. 2024 v aplikaciji Extreme Training® štarta Anticellulite Workout Challenge (proticelulitni izziv), ki se mu bodo prav gotovo pridružile ženske z vsega sveta, ki bi se rade na tako preprost in obenem učinkovit način znebile pomarančne kože in oblikovale svoje telo. Gre za 8-tedenski program vodenih treningov, osredotočenih na zmanjšanje celulita in maščobnih oblog.

Vidne rezultate lahko namreč pričakuješ že po dveh tednih treningov, in to brez stroge diete. Do sanjske postave je Vida pomagala že več kot 20 tisoč ženskam.

Treniraj ena na ena s svojo virtualno osebno trenerko Vido Macura Maglica ter obenem z ženskami z vsega sveta.

Kaj vse lahko pričakuješ od izziva Anticellulite Workout Challenge?

♥ 24/7 podporo profesionalne športnice, trenerke z bogato športno kariero, nekdanje državne prvakinje v karateju, globalne elitne trenerke Vide Macura Maglica.
♥ Dostop do vseh 1.825 zdravih predlogov jedi z recepti v aplikaciji Extreme Training®.
♥ Viden rezultat že v samo 2 tednih.
♥ Spremljanje lastnega osebnega napredka.
♥ Treniraš z ženskami z vsega sveta.
♥ Pridobiš celostno preoblikovano fit telo.
♥ Treniraš lahko za samo 0,96 evra na teden.

Vse to so razlogi, da res ne oklevaš več, si naložiš aplikacijo Extreme Training® in ... akcija, zelo kmalu (11. 3.) začneš svojo pot do res lepe postave brez celulita in zdravega telesa!