Treniraj z Vido Promocijsko sporočilo

Oblikuj svoje telo učinkovito in hitro s tem vadbenim in prehranskim režimom (z aplikacijo, ki ji ni para!)

14. 3. 2024
Oblikuj svoje telo učinkovito in hitro s tem vadbenim in prehranskim režimom (z aplikacijo, ki ji ni para!) (foto: Instagram/Vida Macura Maglica)
Instagram/Vida Macura Maglica

Pomladni čas je obdobje, ko se marsikatera od nas začne obremenjevati s posledicami ''dolge zime'', ki se kažejo na naših telesih. Preden zaradi tega zapadeš v slabo razpoloženje, primi bika za roge in se skupaj s slabo voljo po hitrem postopku znebi vseh odvečnih kilogramov!

Zima je običajno čas, ko jemo več in bolj kalorično hrano, obenem pa tudi vsaj malce zanemarimo redno telesno aktivnost. Potem pa ob prvih toplih dneh dojamemo, da bo treba kmalu spet v lahke cunjice in kopalke, pa nas zato kaj hitro lahko zajame panika. A letos brez panike, kajti me imamo odlično rešitev, da boš v najkrajšem možnem času in res učinkovito oblikovala telo v takšno, ki ti bo v ponos. Vzpostaviti moraš le pravo vadbeno rutino in malce prirediti svoj jedilnik (ne govorimo o strogi dieti, le o hranljivih obrokih, ki ne redijo).

To odlično rešitev boš našla v aplikaciji Extreme Training® svetovno znane slovenske licencirane kondicijske trenerke Vide Macura Maglica, ki je osvojila svet prav zato, ker prinaša rezultate, ki si jih na svojem telesu želi videti vsaka ženska. Če si naložiš to aplikacijo, je ''world sport famous fitness trainer Vida Macura Maglica'', kot so jo v začetku tega leta poimenovali na sejmu World Sport Istanbul v Turčiji, lahko tudi tvoja osebna trenerka in svetovalka o ustreznih uravnoteženih obrokih.

V nadaljevanju pa si najprej preberi osnove, kako skrbeti za gibanje in prehrano ter kaj je pri tem pomembno.

Načrtovanje vadbene rutine

Pomembno je, da si določiš dneve, kdaj boš trenirala, torej dneve in ure, ter se tega vadbenega načrta držiš, poudarja Vida Macura Maglica. Edino tako boš osvojila vadbo kot svojo življenjsko rutino in jo obdržala tudi naslednjo zimo (slabe volje spomladi pa tako ne bo več). Namreč adaptacijski čas, torej da se naše spominske celice navadijo na nov zdrav življenjski slog, je 1 do 3 mesece.

"To pomeni, da je ta čas 'najhujši' za nas, saj se bomo nenehno prisiljevali oddelati trening (telo ne bo samo od sebe iskalo treninga). Ko mine ta adaptacijski čas in smo pridno vztrajali, pa se v naš celični spomin vtisne vadbena rutina in nato telo samo kliče po treningu. Zato je bistvenega pomena, da si določimo dneve in ure, kdaj treniramo, in se tega načrta držimo, ne nazadnje je to naš čas, čas, ko si sam s seboj, čas, ki ga investiraš v svoje zdravje in svoj boljši psihofizični videz. Za pomoč je tu zate idealna aplikacija Extreme Training®️, ki predstavlja osebnega trenerja na domu vsake posameznice," pove Vida.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

Ob vstopu v aplikacijo, če boš izbrala tipko "priporočen trening", prejmeš vprašanja in ob odgovoru nanje ti aplikacija ponudi točno pripravljen trening program. Nato je odvisno samo od tebe, ali se boš držala urnika treniranja in trenirala z Vido Macura Maglica recimo trikrat na teden. Rezultat bo viden že po dveh tednih treniranja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

Prilagajanje prehrane

Vida Macura Maglica ni zagovornica diet, saj pravi, da imajo te vedno jojo učinek. "Pomembno je, da se naš način življenja spremeni, da se zavestno odločimo, da bomo skrbeli zase in zdravo živeli. Ta korak pa naredimo na prijazen način. Že s tem, ko začnemo telovaditi, nam bo po treningu najverjetneje škoda pojesti npr. pico ali hamburger ... Tako da nas že sama vadba vleče k bolj zdravi prehrani. Vsekakor pa ti priporočam, da v aplikaciji Extreme Training®️ poleg v celoti vodenih treningov poiščeš tudi kar 1.825 zdravih predlogov jedi z recepti. Torej ti idej nikakor ne bo zmanjkalo ..." pravi Vida. V aplikaciji med recepti najdeš prav vse, od zdravih sladic do zdravih večerij, kosil, zajtrkov, malic. ''Dandanes imamo resnično na voljo ogromno zdravih in okusnih receptov. To ni več tako kot pred leti, ko so bile na primer zdrave sladice vse po vrsti neokusne. Zdaj so zdrave jedi resnično okusne, sestavine niso drage, le ideje in recepti manjkajo, te pa torej dobiš v moji aplikaciji," za konec svetuje Vida.

Poleg širokega nabora zdravih receptov za vsak dan v tednu pa ne spreglej niti prehranskih dodatkov znamke Extreme®, saj je na enem mestu zbrano vse, kar potrebuješ za zdravo in uravnoteženo prehrano.

Vida Macura Maglica in njeni uspehi: Leta 2020, takoj po Vidinem globalnem lansiranju fitnes aplikacije za ženske pod imenom zaščitene blagovne znamke Extreme Training®, je ta zasedla 1. mesto na svetu po inovativnosti med vsemi aplikacijami za zdravje in fitnes. Temu pa so sledili sami uspehi. Vida Maglica Macura je lani postala obraz sejma Dubai ACTIVE, največjega sejma športa in zdravja na svetu, nato pa je še v Riminiju na največjem evropskem sejmu športa in zdravja v Evropi ponovno pritegnila ogromno pozornosti. Po predstavitvi vadbe na glavnem odru so obiskovalci namreč čakali v vrsti, da so jo lahko spoznali od blizu.  Prav nič drugače pa ni bilo na začetku tega leta na sejmu World Sport Istanbul v Tučiji. Sejem je gostil ogromno obiskovalcev, Vida Macura Maglica pa je bila ne le obraz sejma, temveč tudi glavna gostja sejma. Poimenovali so jo ''world sport famous fitness trainer Vida Macura Maglica''.