Treniraj z Vido Promocijsko sporočilo

Kako svoje telo najhitreje spraviti v pravo obliko za kopalke? Tako, da sprejmeš TA izziv (hiter in RES učinkovit!)

14. 5. 2024
Kako svoje telo najhitreje spraviti v pravo obliko za kopalke? Tako, da sprejmeš TA izziv (hiter in RES učinkovit!) (foto: Vida Macura Maglica)
Vida Macura Maglica

Poletje in z njim skok na morje in v morje sta že skoraj tu. Čas za skok v kopalke pa v resnici pride že veliko prej, s prvimi res toplimi dnevi, saj je prav ta kos oblačila letos iz kopalnega prerasel v vsesplošno uporabnega oz. nosljivega. Res je, v pravi kombinaciji lahko kopalke oblečeš tudi za v mesto!

Da se boš v bikinkah ali kateremkoli drugem modelu kopalk res počutila kar najbolje, pa je seveda največ odvisno od tega, kako se počutiš v svoji koži (beri: v svojem telesu). Če se ti zdi, da si se ''čez zimo'' zanemarila, se zredila, izgubila mišice, pridobila maščobo, te bo najverjetneje že izlet v prodajalno s kopalkami spravil v slabo voljo, da o prvem izletu na morje niti ne govorimo. Ampak zate imamo res tolažilno odlično novico – slabo voljo lahko preprečiš tako, da že v nekaj tednih ''pridelaš'' sanjsko postavo. Ne verjameš? Beri dalje.

Na zdaj že vsem dobro znani aplikaciji Extreme Training® smo našle novi izziv Bikini Challenge 1.0, ki štarta 18. 5. in ki bo popolnoma spremenil tvoj odsev v ogledalu in te spravil v res dobro razpoloženje! Ko ga boš opravila, boš težko pričakala prvo paradiranje po plaži, da pokažeš svoje lepo oblikovano telo. Gre za res hitro učinkovito vadbo, saj boš prve rezultate treninga lahko opazila že po dveh tednih.

Torej, vstani s kavča in – gremo (po lepo telo)!

Govorimo v množini, kajti pri poletnem oblikovanju telesa nikakor ne boš sama. Trening boš resda izvajala v zavetju svojega doma, a boš imela obenem 24/7 podporo svetovno znane slovenske licencirane kondicijske trenerke Vide Macura Maglica in pa žensk z vsega sveta, ki bodo prav tako sprejele ta izziv. Vida je do lepo oblikovanega telesa pomagala že več kot 30.000 ženskam po vsem svetu in tako bo tudi tebi.

Res je, ''world sport famous fitness trainer'' Vida Macura Maglica, kot so jo v začetku tega leta poimenovali na sejmu World Sport Istanbul v Turčiji, poznajo ženske z vsega sveta, ki dajo kaj nase, na svoje telo in svoje počutje. Njena aplikacija namreč ponuja vadbene programe, ki so res učinkoviti in hitri, skupaj z več kot 1.825 zdravimi predlogi jedi z recepti za vse obroke v dnevu in prehranskimi dodatki, ki podprejo oblikovanje telesa, pa so vse ženske, ki to preizkusijo, več kot navdušene nad rezultati. To so rezultati, ki si jih v ogledalu na svojem telesu želi videti prav vsaka ženska, sploh ko se s svetlobno hitrostjo bliža čas, ko bomo skočile v kopalke in na morje.

Treniraj ena na ena s svojo virtualno osebno trenerko Vido Macura Maglica ter obenem z ženskami z vsega sveta!

Vida Macura Maglica

Plaža, prihajamo! 

Sprejmi torej novi ''bikini izziv'' v aplikaciji Extreme Training®, ki štarta 18. maja!

Bikini Challenge 1.0 bo poskrbel, da boš v najkrajšem možnem času oblikovala telo – še pred prvim odhodom na plažo. Vidne rezultate lahko pričakuješ že po dveh tednih treningov, in to brez stroge diete. Kaj praviš, tole je pa res vredno preizkusiti, kajne? 💪🙌

In da te dokončno prepričamo, da se pridružiš družini žensk po vsem svetu, ki uporabljajo aplikacijo Extreme Training®, bomo na enem mestu zate povzele še vse argumente, zakaj moraš sprejeti ta izziv.

Vse prednosti izziva Bikini Challenge 1.0:

♥ na voljo ti je 8 tedenski program vodenih treningov
♥ treningi so fokusirani na preoblikovanje celega telesa in kurjenje maščobnih oblog
♥ treniraš 1 na 1 s svojo virtualno osebno trenerko Vido Macura Maglica
♥ imaš 24/7 podporo profesionalne športnice, trenerke z bogato športno kariero, bivše državne prvakinje v karateju, globalne elitne trenerke Vide Macura Maglica
♥ imaš dostop do vseh 1.825 zdravih predlogov jedi z recepti v aplikaciji Extreme Training®
♥ rezultat je viden že v samo 2 tednih
♥ spremljaš lahko lasten osebni napredek
♥ treniraš z ženskami z vsega sveta
♥ pridobiš preoblikovano fit telo, naravnost za na plažo 

Vse to so prav gotovo tehtni razlogi, da res ne oklevaš več! Naloži si aplikacijo Extreme Training® in ... akcija, 18. 5. začneš oblikovati svoje telo, ki ti bo do prvega skoka v bikinke lahko v ponos.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

Dobrodošla v Extreme Training® družino – treniraš lahko za samo 0,96 EUR na teden (torej manj kot 1 EUR na teden!).

O Vidi:

Leta 2020, takoj po Vidinem globalnem lansiranju fitnes aplikacije za ženske pod imenom zaščitene blagovne znamke Extreme Training®, je ta zasedla 1. mesto na svetu po inovativnosti med vsemi aplikacijami za zdravje in fitnes. Temu pa so sledili sami uspehi. Vida Maglica Macura je lani postala obraz sejma Dubai ACTIVE, največjega sejma športa in zdravja na svetu, nato pa je še v Riminiju na največjem evropskem sejmu športa in zdravja v Evropi ponovno pritegnila ogromno pozornosti. Letos bo Vida tako tudi glavni mednarodni predstavnik Rimini Wellnessa, kjer bo odvodila dva treninga. Na sejmu World Sport Istanbul v začetku tega leta v Turčiji, ki je gostil ogromno obiskovalcev, pa je bila Vida ne le obraz sejma, temveč tudi glavna gostja sejma. Kot smo že omenili, so jo poimenovali ''world sport famous fitness trainer Vida Macura Maglica''.

Vida Macura Maglica