Treniraj z Vido Promocijsko sporočilo

Na elitnem razvajanju in razgibavanju so udeleženke spoznale TA popolni PLES, ki je lahko najboljša vadba

27. 11. 2023
Na elitnem razvajanju in razgibavanju so udeleženke spoznale TA popolni PLES, ki je lahko najboljša vadba (foto: Vida Macura Maglica)
Vida Macura Maglica

Kondicijska trenerka Vida Macura Maglica je pred kratkim v prestižnem hotelu Kempinski Adriatic Istra Hrvaška izvedla Luxury Bootcamp Extreme®, kraljevski vikend za vse dame, ki ''dajo nekaj nase'', se rade razvajajo in skrbijo za svoje telo, ter ponovno presegla vsa pričakovanja.

Leta 2020, takoj po Vidinem globalnem lansiranju fitnes aplikacije za ženske pod imenom zaščitene blagovne znamke Extreme Training®, je ta zasedla 1. mesto na svetu po inovativnosti med vsemi aplikacijami za zdravje in fitnes.

Temu so sledili sami uspehi. Vida Maglica Macura je letos postala obraz sejma Dubai ACTIVE, največjega sejma športa in zdravja na svetu, ki se vsako leto odvija v Dubaju.

Spomladi pa je v Riminiju na največjem evropskem sejmu športa in zdravja v Evropi, kjer se vsako leto zberejo največji akterji s področja fitnesa in wellnessa, prav slovenska trenerka Vida, ki je bila tja povabljena, ponovno pritegnila ogromno pozornosti. Po predstavitvi vadbe na glavnem odru so obiskovalci namreč čakali v vrsti, da so jo lahko spoznali od blizu. Tako zelo uspešna (po vsem svetu) je namreč njena aplikacija Extreme Training®, ki je že neštetim pomagala k zdravemu preoblikovanju postave in večji samozavesti.

Prestižno aktivno razvajanje v prestižnem hotelu Kempinski Adriatic Istra Hrvaška pa je pred kratkim ponovno preseglo vsa pričakovanja in udeleženke so bile več kot zadovoljne. V treh dneh uživanja ob morju so izkoristile priložnost in se spoznale z različnimi programi vadb patentirane blagovne znamke Extreme Training®.

Zanimanje za naslednji BootCamp se je pokazalo, še preden se je slednji zaključil. Udeleženke so se prezadovoljne zahvaljevale za tako kraljevsko organiziran vikend popolne skrbi zase.

Na razvajanju so se lahko udeležile vseh treningov, ki so si jih želele in ki so jih zanimali, saj je bil program bogat in se je raztezal skozi vse tri dni. 

To so bile vadbe v sklopu aplikacije Extreme Training®, ki navdušujejo po vsem svetu in vključujejo kopico dinamičnih programov, od Extreme Dance in vedno popularnega Extreme Training do specializiranih vadb, kot so Grow Your Booty in Abs & Booty Workout.

Res je, srečne udeleženke so lahko tudi kot prve v živo zaplesale na nov vadbeni program, ki ga že najdeš v aplikaciji Extreme Training, in bile več kot navdušene. Extreme Dance je plesna vadba, ki je ne bi smela zamuditi nobena navdušenka nad plesnimi gibi, ki rada obenem krepi svoje telo. V aplikaciji skupaj z Vido pleše sama kreatorka koreografije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

Extreme Dance in preostale treninge so na BootCampu tudi posneli in jih že najdete v aplikaciji, zato se le pridruži in zapleši z nami od doma, preoblikuj svoje telo in postani športno aktivna.

Udeleženke so lahko na BootCampu kupile tudi vadbene pripomočke, oblačila in prehranske dodatke blagovne znamke Extreme®️ po 50 do 90 % znižani ceni.

In sporočilo zate?

Čim prej si naloži aplikacijo Extreme Training®, saj je BootCamp na voljo tudi tu. Tako lahko od doma oddelaš vse te treninge, poleg tega pa, kot rečeno, ti je v aplikaciji na voljo že tudi nova plesna vadba Extreme Dance. Vadba, ob kateri ne boš niti vedela, da krepiš in oblikuješ telo, saj je tako zelo zabavna in dinamična.

Ne spreglej pa tudi širokega nabora prehranskih dodatkov znamke Extreme®, saj je na enem mestu zbrano vse, kar potrebuješ za zdrav in uravnotežen vsakdan. »Ti prehranski dodatki so, bi lahko rekla, kot moji otroci. Nanje sem izredno ponosna, saj so popolnoma naravni, najvišje kakovosti in izdelani v Sloveniji. Torej gre za popolnoma domač proizvod,« je pred kratkim za Cosmopolitan povedala Vida Macura Maglica.

Vida Macura Maglica