Treniraj z Vido Promocijsko sporočilo

Bi poleti paradirala z lepo oblikovano zadnjico in ''radiatorčki''? Potem sprejmi TA izziv (hiter, preprost in učinkovit)

30. 4. 2024
Bi poleti paradirala z lepo oblikovano zadnjico in ''radiatorčki''? Potem sprejmi TA izziv (hiter, preprost in učinkovit) (foto: Vida Macura Maglica)
Vida Macura Maglica

Ko se pogledaš v ogledalo, raje zamižiš? Sta se tvoja zadnjica in trebuh čez noč (beri čez zimo) spremenila v neprepoznavna (ali pa ti vsaj ni všeč, koliko maščobe se je nabralo na njiju)? 

Tudi malo ne oklevaj več, saj je poletje že za ovinkom. Ta trenutek se odloči za izziv, ki bo popolnoma spremenil tvoj odsev v ogledalu! 

Če bi res rada na plažo odšla ponosna na svoj videz in obenem v dobri formi, vstani s kavča in kar v udobju svojega doma to tudi doseži. Zate imamo predlog res učinkovite vadbe, ki bo tvojo zadnjico in trebuh oblikovala tako rekoč v hipu (v redu, malo pretiravamo, vsekakor pa pred poletjem oziroma že v pičlih dveh tednih).

Pri tem pa ne boš sama, imela boš 24/7 podporo svetovno znane slovenske licencirane kondicijske trenerke Vide Macura Maglica in tudi istomislečih žensk z vsega sveta. Si vedela? Vida je do lepo oblikovanega telesa pomagala že več kot 30.000 ženskam po vsem svetu!

Vida Macura Maglica

Res je, ''world sport famous fitness trainer'' Vida Macura Maglica, kot so jo v začetku tega leta poimenovali na sejmu World Sport Istanbul v Turčiji, poznajo ženske po vsem svetu, ki kaj dajo nase, na svoje telo in svoje počutje. Njena aplikacija namreč ponuja vadbene programe, ki so res učinkoviti in hitri, skupaj z več kot 1.825 zdravimi predlogi jedi z recepti za vse obroke v dnevu in prehranskimi dodatki, ki podprejo oblikovanje telesa, pa so vse ženske, ki to preizkusijo, več kot navdušene nad rezultati. To so rezultati, ki si jih v ogledalu na svojem telesu želi videti prav vsaka ženska. 

Točno zato ti torej priporočamo, da sprejmeš novi izziv v aplikaciji Extreme Training®, in sicer ABS & BOOTY Challenge, ki štarta 1. maja!

Z njim boš v najkrajšem možnem času oblikovala zadnjico in trebuh še pred prvim odhodom na plažo. Vadba je zelo učinkovita tudi zato, ker se izvaja z vadbenimi elastikami, ki veliko pripomorejo k hitremu oblikovanju mišic in izgubi maščobe na teh dveh predelih. Vidne rezultate lahko tako res pričakuješ že po dveh tednih treningov, in to brez stroge diete. 🙌

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

Naj zate še povzamemo argumente, zakaj prav ta izziv. Poleg tega, seveda, da ga boš izvajala v družbi istomislečih žensk z vsega sveta in ob podpori svetovno znane slovenske licencirane kondicijske trenerke.

Treniraj ena na ena s svojo virtualno osebno trenerko Vido Macura Maglica ter obenem z ženskami z vsega sveta!

Prednosti izziva ABS & BOOTY Challenge:

♥ 24/7 podpora profesionalne športnice, trenerke z bogato športno kariero, nekdanje državne prvakinje v karateju, globalne elitne trenerke Vide Macura Maglica.
♥ Dostop do vseh 1.825 zdravih predlogov jedi z recepti v aplikaciji Extreme Training®.
♥ Viden rezultat že v samo 2 tednih. K rezultatu veliko pripomorejo tudi vadbene elastike, vsestranski vadbeni pripomoček, ki lahko bistveno dvigne nivo vadbe doma.
♥ Spremljaš lasten osebni napredek.
♥ Treniraš z ženskami z vsega sveta.
♥ Pridobiš fit telo s poudarkom na zadnjici in trebuhu.

Izziv ti je na voljo po -50 % nižji ceni, in sicer za 9,99 evra namesto za 19,99 evra.

Na Extreme Training® pa si lahko zagotoviš tudi svoj paket vadbenih elastik po polovični ceni! Paket vsebuje 3 vadbene elastike z različno težavnostjo: basic, medium in advanced.

Pssst! Poleg tega pa akcija ne velja samo za elastike, temveč lahko trenutno v spletni trgovini prav vse kupiš s 50-odstotnim popustom, torej tudi vse druge vadbene pripomočke, kakovostna vadbena oblačila in prehranske dodatke. Res je, ker Vida verjame, da si naše telo vedno zasluži le najboljše, je svoje znanje, izkušnje in prepričanja usmerila tudi na področje prehranskih dodatkov, ki so v njeni trgovini tako vrhunski, učinkoviti in povrhu še okusni. Gre za premium prehranske dodatke tako po sestavinah in okusu kot tudi po embalaži. 

Vse to so razlogi, da res ne oklevaj več, naloži si aplikacijo Extreme Training® in ... akcija, 1. 5. začneš svojo pot do res lepe zadnjice in trebuha ter zdravega telesa!

O Vidi:

Leta 2020, takoj po Vidinem globalnem lansiranju fitnes aplikacije za ženske pod imenom zaščitene blagovne znamke Extreme Training®, je ta zasedla 1. mesto na svetu po inovativnosti med vsemi aplikacijami za zdravje in fitnes. Temu pa so sledili sami uspehi. Vida Maglica Macura je lani postala obraz sejma Dubai ACTIVE, največjega sejma športa in zdravja na svetu, nato pa je še v Riminiju na največjem evropskem sejmu športa in zdravja v Evropi ponovno pritegnila ogromno pozornosti. Letos bo Vida tako tudi glavni mednarodni predstavnik Rimini Wellnessa, kjer bo odvodila dva treninga. Na sejmu World Sport Istanbul v začetku tega leta v Turčiji, ki je gostil ogromno obiskovalcev, pa je bila Vida ne le obraz sejma, temveč tudi glavna gostja sejma. Kot smo že omenili, so jo poimenovali ''world sport famous fitness trainer Vida Macura Maglica''.