Za peko palačink vedno uporabiš ČISTO ponev? Kuharski mojstri razkrivajo, zakaj je to NAPAKA 🥞

2. 10. 2021
Deli
2 / 3
Profimedia

👉 Za najboljši možni okus palačink ti kuhinjski mojstri svetujejo, da v čisti ponvi najprej spečeš kose slanine. Olje, v katerem si jih pekla, nato odlij, a dna ponvice ne obriši, le dodaj še malce svežega olja.

S tem ti bo namreč uspelo to, da tisti specifičen okus slanine v ponvi tudi ostane, s tem pa bodo tvoje palačinke ...

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Ne samo Ana Klašnja in Miha Krušič, razšel se je tudi TA parček tukaj 👇

Priporočamo tudi: UAU! Razkrivamo, kakšni so NARAVNI lasje Kate Middleton (da, imamo FOTKE)

Novo na Metroplay: Bojan Cvjetićanin o novem albumu, najbolj osebnih pesmih in kakšen je na domačem kavču