Lifestyle Promocijsko sporočilo

Ta aplikacija ti bo vsak mesec privarčevala CEL kup denarja (BREZPLAČNO si jo prenesi TUKAJ)

25. 3. 2022
Ta aplikacija ti bo vsak mesec privarčevala CEL kup denarja (BREZPLAČNO si jo prenesi TUKAJ) (foto: Profimedia)
Profimedia

Ta aplikacija bo obrnila na glavo tvoje finance! Pa ni za kaj! 

Si sita kopičenja računov v denarnici? Se ti zmeraj znova zgodi, da v trgovino pozabiš pravočasno vrniti oblačila, ki ti ne ustrezajo? Bi rada imela boljši pregled nad svojimi financami in zapravljanjem?

Še preden se podaš na lov za pomladno-poletnimi modnimi kosi, preizkusi mobilno aplikacijo noprintZ, ki ima popolno rešitev zate. Če želiš izvedeti, kako boš z njeno pomočjo prihranila čas in denar ter obenem poskrbela za okolje, beri dalje.

Vsi računi na enem mestu

Z brezplačno aplikacijo noprintZ lahko vse račune varno shraniš na svoj telefon. Mnogi trajnostno naravnani trgovci že nudijo možnost, da digitalni račun prejmeš samodejno v aplikacijo noprintZ. Na blagajni enostavno pokažeš črtno kodo, ki jo trgovec poskenira, račun pa se bo shranil v aplikacijo. Poslovi se od kupa računov in zamudnega popisovanja stroškov.

Poskeniraj in shrani tudi tiskane račune in garancije

NoprintZ omogoča tudi shranjevanje navadnih papirnatih računov, ki jih slikaš, poskeniraš QR kodo in voilà, vsi podatki so v hipu dostopni v aplikaciji. Veš, kaj pa je najbolje? Ko želiš zamenjati izdelek ali uveljaviti garancijo, te bo aplikacija pred iztekom roka za vračilo na to opozorila. Tako se ti nikoli več ne bo zgodilo, da bi pozabila vrniti outfit, ki se ti po prihodu domov ne bo več zdel tako fantastičen kot v trgovini. 

Poslovi se od kupa okolju škodljivih računov

Z uporabo aplikacije in digitalnih računov boš prihranila kar nekaj papirja in tako poskrbela za okolje. Si vedela, da se običajnih tiskanih računov ne da reciklirati, nekateri pa so celo nerazgradljivi in okolju škodljivi? Poleg tega za izdelavo porabimo veliko dragocenih surovin. Skrajni čas je, da še na tem področju izkoristiš prednosti digitalne dobe in začneš živeti bolj trajnostno.

Preprosto iskanje in dostop do kartic zvestobe

V noprintZ lahko shraniš tudi kartice zvestobe in se tako izogneš uporabi več različnih aplikacij. Koda kartice se bo ob prvem nakupu povezala z noprintZ kodo in tako ob naslednjem obisku trgovine za vse ugodnost potrebuješ le aplikacijo noprintZ.

Preprosto spremljaj svojo potrošnjo

Nas je še posebej navdušilo, da je vsem računom samodejno dodeljena kategorija, na primer, »hrana in pijača«, »oblačila in obutev«, »zavarovanje« in mnoge druge. Ta funkcija ti omogoča nazoren uvid v potrošnjo in ti z analitiko prikaže, kje bi lahko prihranila kak evro. Svoje nakupe lahko spremljaš glede na določeno časovno obdobje ali pa izbereš posamezno kategorijo in trgovca. Z aplikacijo noprintZ boš tako imela boljši pregled nad svojim zapravljanjem.

Brezplačno aplikacijo noprintZ si prenesi, še preden se izgubiš v poplavi računov. Naredi nekaj dobrega za planet in prevzemi popoln nadzor nad svojimi financami.