Lifestyle Promocijsko sporočilo

Se tudi tebi vedno, ampak res VEDNO zgodijo te 3 stvari?

23. 2. 2024
Se tudi tebi vedno, ampak res VEDNO zgodijo te 3 stvari? (foto: Profimedia)
Profimedia

S prijateljico se dogovoriš za šoping. Itak ravno na ta dan lije kot iz škafa, zato nisi ravno najboljše volje. Potem pa se na nebu prikaže mavrica. Seveda jo želiš takoj ujeti v objektiv telefona in objaviti na TikToku, toda … 

 … telefon ne želi sodelovati. Kot že tisočkat doslej. Podoba mavrice na kameri je povsem drugačna, kot v resnici. Brez ostrine in tistega pravega čara, ki si ga želiš pokazati svetu. Dobro, nekaj lahko rešiš s filtri in oblikovanjem, ampak to ne bo to. Večkrat obrišeš lečo, a končni rezultat ni nič boljši. Ali je za čudovite posnetke torej res potrebno žrtvovati pravo bogastvo? Seveda ne!  

Kako posneti profesionalne fotke – vedno in povsod?  

Fotke profesionalne kakovosti je mogoče narediti tudi s povsem dostopnimi pametnimi telefoni, ki omogočajo neverjetno jasne in natančne posnetke. Pametni telefon HONOR Magic6 Lite se denimo lahko pohvali s sistemom štirih kamer: Z glavno 108 MP kamero lahko kadarkoli posnameš odličen posnetek in ga do 3-krat povečaš brez izgube kakovosti. Za bolj široko perspektivo je na voljo ultraširoka 5 MP kamera, za bližje posnetke 2 MP makro kamera, za selfije in vloge pa 16 MP sprednja kamera.  

Promocijsko gradivo

S HONOR Magic6 Lite imaš torej vedno s sabo profesionalni fotoaparat za vse priložnosti in vremenske razmere, v vseh delih dneva.

Prazna baterija? A-a!  

Ko ti končno uspe narediti popoln posnetek za na TikTok in se veselo lotiš 'pimpanja' pred objavo, zato spregledaš, da se ti je med fotkanjem nenadoma spraznila baterija. Ravno želiš svoj izdelek poslati v svet, ko ekran zajame tema. Hjao, pa kako, če je bila še zjutraj baterija skoraj polna?!  

S HONOR Magic6 Lite se ti kaj takega ne more zgoditi. Pohvali se namreč lahko z nadpovprečno življenjsko dobo baterije, za kar je prejel tudi prestižno nagrado Gold Label neodvisnega merila uspešnosti, ki znanstveno ocenjuje pametne telefone, leče in kamere DXOMARK za nadpovprečno življenjsko dobo baterije.

Zasnovan je z zmogljivo ultravzdržljivo baterijo 5300 mAh, ki je vzdržljiva tudi ob intenzivni uporabi. V praksi to pomeni, da boš med enim in drugim polnjenjem verjetno pozabila, kje imaš polnilec, ne glede na to, koliko fotk in objav boš naredila, koliko prijateljic poklicala prek videoklica in koliko najljubših serij pogledala skozi dan. Na telefonu, seveda!  

Promocijsko gradivo

Ob tem te ne rabi skrbeti, da bi se preveč navezala na svojega novega najljubšega pametnega 'prijatelja' – baterija telefona HONOR Magic6 Lite namreč ni vzdržljiva samo od enega do drugega polnjenja, temveč ima tudi nasploh zelo dolgo življenjsko dobo. Tudi po 1000 ciklih polnjenja in praznjenja bo namreč ostala neverjetno vitalna in delovala s kar 80 % moči, kar pri sodobnih pametnih napravah ne doživiš prav pogosto.  

Padec, ki zaboli direktno v srce  

Baterija je torej preživela tvoje neumorno škljocanje v iskanju popolnega TikTok posnetka, ki je sedaj uspešno naložen in pridno nabira všečke. To pomeni, da je telefon odlično opravil svoje delo in si zasluži malce počitka v žepu. A nerodna kot si, zgrešiš žep na jakni in pametni 'prijatelj' silovito trešči ob tla, tebi pa zastane srce. Pripravljena na najhujšo katastrofo svojega življenja ga pobereš s tal, hvaležna vsaj za to, da ni pristal v luži, ki jo je ustvaril dež.  

Promocijsko gradivo

A HONOR Magic6 Lite je še vedno povsem nepoškodovan in deluje kot da se ni nič zgodilo. Zakaj? Ker HONOR Ultra-Bounce zaslon zagotavlja  360-stopinjsko zaščito pred padci. To pomeni, da telefon zlahka prenese vse naključne padce in zdrse. In kar priznaj, teh ni malo. Trše pa ni le steklo na zaslonu, temveč sta ojačana tudi okvir in notranje komponente. Tako je telefon na varnem bodisi v rokah, bodisi v žepu ali torbi, v kateri se 'preriva' s tisoč malenkostmi, ki jih ženske NUJNO potrebujemo!  

Želela ga boš pokazati  

Čeprav, zakaj bi sploh želela telefon, kot je HONOR Magic6 Lite pospraviti v torbo ali žep? Gre namreč za pametni telefon, ki se lahko pohvali z izjemno dovršeno eleganco in prefinjenim, minimalističnim videzom, ki nemudoma pritegne pozornost že zaradi vpadljivih barv. Na voljo je v različnih odtenkih - od drzne oranžne barve Sunrise Orange do prefinjene črne Midnight Black, tako da boš zagotovo našla svoj faktor.  

Promocijsko gradivo

Poleg tega je HONOR Magic6 Lite lahek, tanek in zasnovan tako, da se udobno prilega roki, kar pomeni, da ti tudi po več urah fotkanja, gledanja filma ali dopisovanja s prijateljicami verjetno ne bo zlahka padel iz rok. Pri tem ne gre le za ergonomijo in estetiko, temveč za premišljeno in funkcionalno postavitev gumbov in način, kako se svetloba igra s površino nekoliko ukrivljenega 6,78-paličnega AMOLED zaslona, ki se lahko pohvali z visoko ločljivostjo in dobro svetilnostjo.  

HONOR Magic6 Lite poganja mobilna platforma Qualcomm® Snapdragon® 6 Gen 1, ki omogoča nemoteno delovanje večopravilnosti. Prav zato je ta telefon popoln ‘partner’ tako za igranje iger in gledanje najljubših serij, kot tudi za pregledovanje TikTok, Instagram in Facebook vsebin - vedno in povsod!

Aja, pa še to: ob nakupu HONOR Magic6 Lite povsem BREZPLAČNO dobiš še brezžične slušalke HONOR CHOICE Earbuds X5. Nič, čas je za šoping!

Promocijsko gradivo

Več informacij najdete na:

družbenih omrežjih HONOR Slovenija
https://www.instagram.com/honor.slovenija/
https://www.facebook.com/honor.slovenia  

ter na globalnih družbenih omrežjih HONOR
https://community.hihonor.com/
https://www.facebook.com/honorglobal/
https://twitter.com/Honorglobal
https://www.instagram.com/honorglobal/
https://www.youtube.com/c/HonorOfficial