Natečaj za naj fotografijo hitrih petk

28. 9. 2007

V soboto si je v Stari Ljubljani najhitrejša na visokih petkah že pritekla 1000 evrov nagrade, ti pa se še vedno lahko poteguješ za privlačne nagrade v foto natečaju za naj fotko s te nenavadne hitrostne prireditve.

Pošlji svoj izbor

Najboljše fotografije, ki si jih posnela tisto soboto, lahko začneš pošiljati na elektronski naslov: zabava@adriamedia.si ali pa jih naložiš kar tukaj.

Na tvoje fotografije, ki bodo po svoji daljši stranici merile vsaj 1200px, bomo čakali še vse do srede, 3. oktobra, potem pa se bo faza zbiranja fotografij počasi zaključila. In še to: ne pozabi skupaj s poslanimi fotografijami dopisati tudi svoje podatke.

Finale bo demokratično

Po končanem predizboru bo na naših spletnih straneh steklo tudi pravo spletno glasovanje o tem, katera od poslanih fotografij je najboljša. Tri najboljše od množice tam posnetih fotografij bomo namreč nagradili s celoletno naročnino na eno od revij Adriamedie Ljubljana. Med vsemi, ki boste glasovale za vam najljubšo fotografijo, bomo na koncu izžrebali še deset srečnic in srečnežev, od katerih jih bo polovica dobila cosmo torbe, druga peterica pa cosmo brisače.

Vredno je poskusiti!

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec