Kariera Promocijsko sporočilo

O, hudo, ne boš verjela, kaj ponujajo pri Družbi Mars!

13. 3. 2019
O, hudo, ne boš verjela, kaj ponujajo pri Družbi Mars!

Si dodiplomska ali podiplomska študentka? Te zanimajo nove karierne priložnosti in neprecenljive mednarodne delovne izkušnje? Potem moraš prebrati to...

Če si nedavna dodiplomska ali podiplomska študentka in si želiš svoje znanje še obogatiti ter pridobiti neprecenljive mednarodne delovne izkušnje, potem se prijavi v podiplomaski študijski program Mars Leadership Experience. Čakajo pa te lahko tudi nove karierne priložnosti znotraj Družbe Mars. In, če te bodo izbrali, boš svojo novo kariero začela s triletnim plačanim podiplomskim programom v enem največjih prehrambnih podjetju na svetu – Mars Inc.! Prvih 12 mesecev boš lahko delala na Dunaju v Avstriji, kjer ti bodo krili tudi stroške bivanja. Po uspešno opravljenem pregledu tvojega razvoja ob zaključku pa se ti bo odprla nova priložnost in boš naslednji dve leti lahko delala v dveh različnih državah v Evropi ali južni Afriki. Ob vsem tem boš dobila tudi svojega mentorja - osebo, ki je pred kratkim zaključila isti program.

Kaj je Mars Leadership Experience?

Gre za triletni plačani podiplomski program, ki se izvaja v državah Mars Multisales Europe ali južni Afriki in nedavnim dodiplomskim ter podiplomskim študentom družboslovnih smeri ter predvsem absolventom ekonomije, nudi edinstveno priložnost pripraviti se na prihodnje karierne priložnosti znotraj družbe Mars Inc. »Prijavite se, prijavite se, prijavite se! To je edinstvena priložnost, ki vam omogoča rast, tako zasebno kot profesionalno. Izpostavljeni ste številnim oviram in izzivom, ki vam pomagajo postati boljša oseba,« je povedal 24-letni Anže Bernik iz Slovenije, ki je sprejel izziv znotraj programa in danes na Dunaju v podjetju Mars opravlja naloge koordinatorja promocijskih postavitev izdelkov znotraj trgovine. »Študijski program je namenjen ustvarjanju prihodnjih vodij, saj simulira različne situacije in okolja, kjer bodo izbrani kandidati vzporedno izvajali več projektov na različnih področjih. Tako bodo izbrani kandidati pridobili vsa znanja, ki jih potrebujejo v svoji prihodnji karieri, ne glede na to, v katero smer se bo ta razvijala,« pa je o priložnostii povedala Tzvetelina Tzoneva, odgovorna za osebje in organizacijo poslovnih partnerjev za države Zahodnega Balkana (Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina), Mars.

Zaposleni družbe Mars v sklopu programa študentom pomagajo pri osvajanju strokovnih vodstvenih veščin. Študenti kreativno sodelujejo pri razvoju različnih projektov, sodelujejo pri njihovi realizaciji, predstavljajo projekte tako na lokalni kot tudi na globalni ravni, razvijajo vodstvene sposobnosti in dobijo priložnost odločanja, ter še in še.

Kako veš, da si prava oseba za prijavo?

  • Si radovedna/radoveden in se ne bojiš prevzeti pobude ali sprejeti izzivov.
  • Si nekdo, ki se rad-a uči, raste in se nenehno izboljšuje.
  • Želiš postati vodja z željo po poklicnem razvoju na področju izdelkov široke potrošnje, ki tekoče govori angleško in je pripravljena potovati po Evropi in južni Afriki.

Kako se lahko prijaviš?

Če se najdeš v zgornjem opisu in si želiš uresničiti sanje s programom Mars Leadership Experience ter tako začeti svojo kariero v enem največjih prehrambnih podjetij na svetu, v družbi Mars, Inc., lahko do 29. marca 2019 svojo prijavo oddajo prek spletne strani mars.ambertrack.co.uk.

In seveda, da ne bo pomote, prijavite se lahko tudi fantje!