Danes je valentinovo

14. 2. 2007
Danes je valentinovo

Če še vedno ne veš, kaj boš počela na dan, ko je vse odeto v simboliko srčkov, poišči nekaj namigov za preživljanje lepih trenutkov ne glede na to, ali imaš partnerja ali si samska.

Ko imaš ob sebi partnerja

1. Čas za nostalgijo

Če imaš fanta, lahko z njim podoživiš prvi zmenek: 1. z enakim darilom presenečenja, 2. v enaki restavraciji, 3. z enakim jedilnikom in 4. z enakim nadaljevanjem zmenka … A, ko bo vajinega 'prvega' zmenka uradno konec (v večini primerov je to samo poljub), si privoščita še nekaj več, seveda če se oba strinjata!

2. Nekaj nenavadnega

Če nikoli ne gresta na drsanje, se tja odpravita danes. Ali pa si privoščita obisk savne, blagodejne masaže ali nočno kopanje … Nekaj nenavadnega na zmenku vaju bo združilo in dalo iztočnico za številne teme, ki bodo kar same načele zanimive pogovore.

3. Domače udobje

Če bosta valentinovo preživela doma, si ustvarita domače toplice, sposodita romantični film in naredita goro pokovke ali pa skupaj pripravita nenavadne jedi za romantično večerjo ob svečkah – če se vama pri kuhi kaj ponesreči, imata na zalogi še vedno 'sladico', ki si jo lahko privoščita v neomejenih količinah!

V primeru, da si samska

Čeprav je valentinovo dan zaljubljenih, romantike, strasti … to še ne pomeni, da si zaradi samskega statusa ne zaslužiš najboljšega! Naj ti ostane v spominu tudi ta dan, ki ga boš preživela brez partnerja.

1. Moj večer

Če si utrujena od dneva in ti ni do druženja, si privošči sproščen večer ob najljubši jedi, najljubšem filmu ali pa do onemoglosti klepetaj s prijateljico po telefonu. Bistveno je, da počneš nekaj, kar te osrečuje.

2. Imej se rada

Namesto darila si nekaj, kar si si že dolgo časa želela, kupi sama – masažo, večerjo v novi restavraciji, čevlje ali torbico … Danes je dan za razvajanje, zato si kar privošči!

3. Pripravi zabavo za samske

Takoj pokliči vse prijateljice, ki so samske, in jih povabi na domačo zabavo. Ne pozabi omeniti, da je vstopnica na zabavo vsaj en samski fant v njeni družbi! Če nimaš možnosti pripraviti zabave doma, odidi na zabavo v mesto, kjer bo danes veliko tematskih večerov in igric kot nalašč za spoznavanje novih ljudi.

Naj bo to tvoj dan

Dan zaljubljencev ni nič drugačen od preostalih dni, a vonj po vrtnicah v zraku in srčki v izložbah so tako vabljivi … Ne glede na to, s kom boš preživela valentinovo, naj bo nekaj posebnega! In da bo to res tako, obdaruj ljudi okrog sebe.

Čeprav je valentinovo dan zaljubljencev, lahko naklonjenost s pozornostjo izkažeš tudi prijateljicam, družinskim članom ali najtesnejšim sodelavcem, ki so ti vedno stali ob strani! Naj vedo, da jih imaš rada!

Novo na Metroplay: "Če ni iskric, zazveni alarm!" | Tjaša Perko