Lifestyle Promocijsko sporočilo

Čiščenje tal na novem nivoju – predstavljamo Kärcher čistilnike tal!

20. 2. 2024
Čiščenje tal na novem nivoju – predstavljamo Kärcher čistilnike tal! (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

Pri vzdrževanju čistega in urejenega doma ali poslovnega prostora je čistoča tal ključnega pomena. Čista tla ne le izboljšajo estetiko prostora, temveč tudi prispevajo k boljšemu zdravju in splošnemu dobremu počutju. Za popolne rezultate čiščenja uporabite Kärcher čistilnike tal, s katerimi boste tla očistili v enem zamahu.

Čiščenje tal je za marsikoga neprijetno opravilo, saj je sesanje in odstranjevanje trdovratne umazanije lahko zelo zamudno in naporno. Delo pa si lahko olajšate s Kärcher čistilniki tal, ki veljajo za izjemno zmogljive in priročne naprave.

Kärcher čistilniki tal so kos tudi najbolj trdovratni umazaniji

Čistilnik tal je na prvi pogled zelo podoben pokončnim baterijskim sesalnikom, s to razliko, da s tal ne le pobere umazanije, ampak z njim očistite tudi najbolj trdovratno umazanijo. Naprava je opremljena s čistilnimi valji, ki pred seboj poberejo nečistočo in prenesejo umazano vodo v ločeno posodo, takšno čiščenje pa je kar za 20 % temeljitejše kot z omelom.

V tem primeru tudi ne potrebujete nobenega vedra z vodo, saj so tovrstni čistilniki opremljeni z rezervoarjem za svežo in odpadno vodo ter posebnimi čistilnimi valji, pri tem pa nimate nobenega stika z umazanijo.

promocijska fotografija

Podjetje Kärcher vam za vsako nalogo ponuja več visokozmogljivih rešitev. Pri tem lahko izbirate med modeli s kablom ali pa modeli z zmogljivimi baterijami, ki vam nudijo neomejeno svobodo gibanja - vedno pa je na koncu izbira vaša: 

- Kärcher čistilniki za trda tla FC 3 so namenjeni le brisanju.
- Kärcher čistilniki za trda tla FC 5 so namenjeni brisanju in pobiranju prahu.
- Kärcher čistilniki za trda tla FC 7 Cordless so namenjeni vsem tistim, ki želite očistiti tla v enem zamahu, brez predhodnega sesanja, saj z njimi lahko poberete tudi grobe nečistoče.

Prednosti Kärcher čistilnikov tal vas bodo prepričale

Marsikdo se verjetno na tem mestu sprašuje, zakaj bi sploh potreboval čistilnik tal. Podatek, da lahko v enem zamahu z njim popolnoma očistite tla, je več kot dovolj, da je smiselno o teh napravah resno razmisliti. 

Poleg tega pa te naprave navdušujejo tudi z drugimi prednostmi:

20 % boljše zmogljivosti čiščenja kot pri klasičnih omelih: Čistilni valji čistilnika tal gladko drsijo po tleh in v enem koraku izvedejo več gibov za brisanje tal. To je ključnega pomena za učinkovito brisanje tal in popolne rezultate čiščenja zgolj v enem zamahu.
Čiščenje tal popolnoma brez truda: S čistilnikom tal se boste poslovili od ročnega drgnjenja, prenašanja vedra z vodo in napornega ožemanja krpe. Naprave so opremljene z dvema ločenima rezervoarjema za čisto in umazano vodo, ter čistilnimi valji, ki odstranijo nečistoče s funkcijo samodejnega čiščenja.
Prilagajanje čiščenja tudi najbolj trdovratni umazaniji: Pretok vode in vrtenje valjev čistilnika tal je mogoče prilagoditi stopnji nečistoče kot tudi vrstam tal. S funkcijo povečanja moči Boost boste uspešno odstranili najbolj trdovratne nečistoče.
Čiščenje vseh vrst trdih talnih oblog: Čistilniki tal za seboj puščajo zelo malo vlage, zato so primerni za vse trde talne obloge, kot so na primer kamen, ploščice, parket, laminat in vinil. Za sušenje ni potrebno veliko časa, saj so tla suha že v nekaj minutah.
Preprosto čiščenje tudi težje dostopnih mest: Osrednji pogon valjev zagotavlja odlično čiščenje tako v kotih kot tudi vzdolž robov ob omarah, stenah in drugih ovirah. S čistilnikom tal pa boste brez težav dosegli tudi težje dostopna mesta pod omarami, posteljo ali klubskimi mizicami.

promocijska fotografija


Enostavno čiščenje čistilnih valjev: Čistilne valje iz mikrovlaken je mogoče zelo enostavno namestiti in odstraniti z naprave. Prav tako pa jih je mogoče prati v pralnem stroju pri največ 60 °C.
Manjša poraba vode: Če primerjamo čiščenje s čistilnikom tal s klasičnim čiščenjem z omelom in vedrom vode, potem boste s čistilniki tal prihranili kar do 90 % vode. Za čiščenje potrebujete le toliko vode, kolikor jo lahko nalijete v rezervoar za vodo.

Popolna nega tal v kombinaciji z detergenti in negovalnimi sredstvi Kärcher

Če si želite popolne rezultate čiščenja, pa poleg čistilnikov tal ne pozabite tudi na detergente in negovalna sredstva Kärcher. Ti bodo, v kombinaciji s čistilniki tal, poskrbeli za sijoč izgled in popolno nego tal, zato nikakor ne spreglejte naslednjih izdelkov:

Sredstvo za čiščenje kamnitih tal, ki zagotavlja brezhiben rezultat brez sledi na ploščicah, kamnu in naravnem kamnu.
Univerzalno sredstvo za čiščenje tal, ki je namenjen čiščenju vseh vrst trdih talnih površin.
Sredstvo za čiščenje in nego oljnega/voskanega lesa, ki čisti, neguje in ščiti površine z oljnim premazom in voskom.
Sredstvo za čiščenje in nego impregniranih lesenih površin, ki je namenjen temeljitemu in nežnemu čiščenju ter osvežitvi in negi lakiranih lesnih tal.

promocijska fotografija

Si želite čiščenja tal na popolnoma novem nivoju, brez truda in izgube časa? Potem izberite Kärcher čistilnike tal, ne bo vam žal!