Lifestyle Promocijsko sporočilo

Bi se odpravila na totalno odštekan IZLET? Potem je zdaj čas za to (upoštevaj te 3 naše NAMIGE)

20. 2. 2024
Bi se odpravila na totalno odštekan IZLET? Potem je zdaj čas za to (upoštevaj te 3 naše NAMIGE) (foto: PROFIMEDIA)
PROFIMEDIA

Čas, preden pomlad popolnoma zacveti in ti razpre krila, je lahko rahlo dolgočasen ali celo zamorjen, zato upoštevaj naše tri namige, kako poiskati vznemirjenje in ga do konca popestriti. 

1. ''Zapakiraj'' prijateljice in pojdite na vikend izlet

V resnici se je treba samo odločiti, že na začetku tedna poslati vabila, ki ne upoštevajo (slabih) izgovorov, in določiti zadnjo točko potovanja, pa je recept, kako zakuhati dobro dogodivščino, že skorajda izpeljan. Ker le s kom se boš bolj zabavala kakor prav z njimi, in to skorajda ne glede na to, kam se boste odpravile. Vzemite si vsaj en dan in štartajte čim bolj zgodaj zjutraj ali pa si raje privoščite kar cel vikend.

Naš namig: Ni toliko pomembno, kam se boste odpravile, v resnici je še veliko bolje, če si ne postavite točno določenega cilja, ampak se obnašate povsem spontano. Poskusite se prepustiti toku skupnega odločanja, intuiciji, občutkom ... in se podajte na pot, kamor vam veli srce. Vmes si lahko seveda na katerikoli točki tudi premislite in zavijete v drugo smer. Tako bo vaš izlet dejansko ''odštekan'', saj ne boste niti malo vedele, kaj pričakovati za ovinkom.

2. Odpravite se žurat v drugo mesto

V svojem mestu poznate že prav vse in vsakogar, poleg tega se v enih in istih lokalih dogaja vse po istem kopitu. Zato preglejte koncerte, ki se odvijajo po vsej naši ljubi državici, in izberite tistega, kjer se boste lahko popolnoma odklopile, ne da bi vas ob tem gledale radovedne oči ljudi, s katerimi si delite parke, trgovine, lokale, delovna mesta. Ni nujno, da greste na koncert, lahko se odpravite samo v drugo mesto, ki ga naključno izberete, na pijačo. Potem pa boste na licu mesta videle, kako se bo odvijal dan oz. večer. Če vam bo zaigralo srce, da bi tam tudi prenočile, to v tej sezoni ne bi smel biti problem. Naslednji dan lahko potem izkoristite še za pohajkovanje po novem kraju in obujanje spominov na odštekan večer.

PROFIMEDIA

3 Totalno odštekan izlet

Si že gledala tako imenovani ''idealni film za ogled v družbi prijateljic'' z naslovom Totalno odštekan izlet? Če še ne (pa tudi če si ga že, tak film je vreden ponovnega ogleda), organiziraj filmski večer s prijateljicami in se ob njem nasmejte do solz! 

Totalno odštekan izlet oz. Joy Ride je komedija, totalno namenjena ženski družbici in zabavnemu večeru, ki prikazuje iskreno zgodbo o azijski kulturi in občutku pripadnosti, obenem pa obdela tudi veliko odraslih tem. Film poudarja pomembnost iskanja lastne identitete in pripadnost nečemu večjemu, pa tudi prijateljstva med ženskami. Vse to pa ves čas lepo obdaja obilen oblak humorja, ki je konstantno na visoki ravni, tako da bo to za vas, dekleta, tudi večer prijetnih trebušnjakov.

V filmu se ekipa prijateljic odpravi na popotovanje v rodno Azijo. V glavni vlogi igra Ashley Park, ki se je boš spomnila iz serije Emily v Parizu. Je uspešna odvetnica, ki je tik pred napredovanjem v službi, a mora za to skleniti posel s kitajskim poslovnežem, zato je prisiljena potovati na Kitajsko. Družbo ji delajo prijateljice.

Film vas bo na koncu za poslastico še prijetno presenetil – medtem ko boste prvi dve tretjini jokale od smeha, boste na koncu jokale iz drugih razlogov. Verjemi, večer bo tako poln čustev, da se boste počutile na novo povezane med seboj in mogoče se med vami vname tudi kakšna odštekana (beri brutalno iskrena) debata.

Naš namig: Za najboljšo izkušnjo gledanja in najboljši filmski večer ti nadgrajena Telemachova platforma s filmi in serijami EON Video klub prinaša povsem novo izkušnjo uživanja pred zaslonom in enostaven dostop do tvojih najljubših filmov in oddaj. Glede na tvoje želje in ogledano ti priporoča najbolj priljubljene vsebine in vsebine v trendu ter naslove na podlagi žanra in razpoloženja. Z novo možnostjo prenosa vsebin ti omogoča tudi, da najljubše serije in filme preneseš na svojo mobilno napravo ter v vrhunski zabavi uživaš brez povezave kjerkoli in kadarkoli.