Opremljaš svoj dom? IKEA pri nas uvedla veliko spremembo, s katero boš privarčevala 30 %

6. 2. 2024
Opremljaš svoj dom? IKEA pri nas uvedla veliko spremembo, s katero boš privarčevala 30 % (foto: Profimedia)
Profimedia

In ja, popust bo veljal na vse tvoje najljubše izdelke. Bravo IKEA.

Pomladne čistke so pred vrati, z njimi pa tudi pomladne prevetritve stanovanj in domov. Vlak domačih sprememb so ujeli tudi pri podjetju IKEA, od koder ta teden prihaja dobra novica, saj bodo skoraj polovici svojih izdelkov trajno znižali ceno.

Podjetje Ikea v naslednjih mesecih namreč napoveduje občutno znižanje cen najbolj priljubljenih izdelkov Slovencev, za to potezo pa so se odločili "po nekaterih pozitivnih premikih v gospodarstvu" in "odličnih rezultatih", ki jih je podjetje doseglo v lanskem letu.

"Podjetje se bo osredotočilo na znižanje cen najbolj iskanih izdelkov na vseh trgih, ki so del regije JVE (Slovenija, Romunija, Hrvaška in Srbija). Številni najbolj priljubljeni izdelki, kot so BESTÅ, KALLAX, MALM, FRIHETEN, PAX, POÄNG imajo že zdaj nižjo ceno, v naslednjih mesecih pa prihajajo znižanja cen v celotni ponudbi s poudarkom na rešitvah za shranjevanje," so zapisali v sporočilu za javnost in dodali, da znižanje njihovih cen ne bo vplivalo na kakovost njihovih izdelkov.

Profimedia

V tem letu bodo pri IKEI tako cene znižali kar 4475 svojim izdelkom. Ti se bodo v povprečju pocenili za 11,1 odstotka, nekateri pa tudi vse tja do 30 odstotkov.

"Podjetje Ikea si že od nekdaj prizadeva omogočiti ljudem, da si ustvarijo boljši dom, ne glede na debelino njihove denarnice. Zato bo podjetje v regiji Jugovzhodne Evrope v cene vložilo znaten delež sredstev. Dolgoročni cilj je, da bo za izdelke, ki so med kupci najbolj priljubljeni, mogoče doseči inflaciji prilagojeno raven cen, kot so veljale pred pandemijo. To je prednostna naloga podjetja Ikea, ki si v prihodnosti želi biti zgled na področju zniževanja cen," so še zaključili svoje sporočilo javnosti.

Morda te zanima še: Kraljeva palača sporočila to, česar so se mnogi bali: Po operaciji odkrili, da je šlo za raka 😢

Preberi tudi: Uradno je! Že veš, katera mega zvezdnica je novo dekle seksi Damiana iz Maneskin?

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"