Aktualno Promocijsko sporočilo

Vida Macura Maglica med 10 na svetu kot edina Evropejka in Slovenka na največjem svetovnem športnem sejmu v Dubaju

20. 10. 2022
Vida Macura Maglica med 10 na svetu kot edina Evropejka in Slovenka na največjem svetovnem športnem sejmu v Dubaju (foto: PROMO)
PROMO

Konec oktobra se bo v Dubaju pričel največji svetovni sejem športa in dobrega počutja Dubai Active Industry. V osrčju arabskega velemesta se bodo zbrali predstavniki vseh vodilnih svetovnih blagovnih znamk, več kot 30.000 športnih navdušencev, Slovenijo in Evropo pa bo predstavljala Koprčanka Vida Macura Maglica.

Največji svetovni dogodek na področju fitnesa, športa in dobrega počutja Dubai Acitive Industry se bo letos odvil med 28. in 30. oktobrom. Edina Slovenka in Evropejka, ki bo letos v Dubaju zastopala barve naše države in celine je Vida Macura Maglica iz Kopra. Na največjem svetovnem športnem sejmu bo predstavila 45 minutni-trening, kar bo na glavnem odru, pred množico obiskovalcev, omogočeno le desetim najboljšim profesionalnim trenerjem na svetu.

V nastopu bo Vida prikazala različne težavnostne stopnje vadbe, od vadbe z nizko intenziteto do vadbe na težavnostni stopnji izkušenega profesionalca v športu, ravno te vadbe, poleg drugih vadbenih programov vsebuje tudi njena svetovno priznana aplikacija Extreme Training®️.

Aplikacija Extreme Training®️ je v celoti plod slovenskega znanja in razvoja. Zasedla je prvo mesto v svetu po inovativnosti. Uspešnost aplikacije ocenuje Google neposredno, na podlagi njihovih parametrov. Aplikacija je lani zasedla šesto mesto na svetu po številu uporabnikov. Namenjena je predvsem ženskam za izvajanje programov vadbe in uživanje zdravih obrokov hrane, saj poleg vodenih treningov ponuja tudi zdrave recepte s preračunanim vnosom kJ. In prav uspehu aplikacije gredo zasluge za povabilo na največji sejem športa v Dubaju.

"Povabilo je zame in celotno ekipo izjemen dosežek. Pričakovanja so velika, pritisk tudi, saj ne predstavljam samo naše aplikacije Extreme Training®️, ampak tudi našo državo. Sem tudi edina trenerka iz Evrope, ki je povabljena v Dubaj, zato se zelo trudim, da bo moj nastop brezhiben,"pravi Vida Macura Maglica. Priprave so intenzivne, vsakodnevne.

"Na nastop se pripravljam tako kot sem se, ko sem bila tekmovalka v karateju. Treniram vsak dan intenzivno po eno uro, in se veselim, da bom lahko znanje in izkušnje, ki sem jih pridobila v dolgoletni karieri športnice in licencirane kondicijske trenerke predstavila na svetovnem odru,'' zaključuje Macura Maglica.