Aktualno Promocijsko sporočilo

Se odpravljate na romantični oddih? Izberite Hotel Ambasador ali Palace Bellevue v Opatiji

26. 1. 2024
Se odpravljate na romantični oddih? Izberite Hotel Ambasador ali Palace Bellevue v Opatiji (foto: Liburnia Hotels & Villas)
Liburnia Hotels & Villas

Sanjate o nepozabni zaroki, medenih tednih ali romantičnem vikendu? Ne glede na to, kaj si želite, je Opatija, ki sta jo revija Forbes in portal European Best Destination razglasila za eno najbolj romantičnih evropskih destinacij, popolna izbira za februarski oddih, saj bo takrat vse v znamenju ljubezni. Da bo doživetje res popolno, Hotel Ambasador in Hotel Palace Bellevue pripravljata tudi posebne ponudbe, ki bi jih bilo škoda zamuditi.

Razvajanje v najboljših opatijskih hotelih

Pri načrtovanju romantičnega pobega na lepše je najbolj pomembna izbira nastanitve. Liburnijska riviera je popolna destinacija za tiste, ki iščejo romantiko. Obiskovalci lahko uživajo v blišču avstro-ogrske arhitekture in romantiki sredozemskih vil ter hkrati občutijo pridih sodobnega časa. Moderno eleganco in vrhunski luksuz boste zagotovo našli v petzvezdičnem Hotelu Ambasador, kjer lahko gosti izkusijo lokalno tradicijo v kombinaciji z vrhunskim evropskim luksuzom. Dušo in telo lahko okrepite v wellness centru ter v času vašega oddiha uživate v najslastnejših sredozemskih dobrotah v spremstvu vrhunskih hrvaških vin.

Foto: Liburnia Hotels & Villas

Če pa vas privlačijo starinski šarm, izbrani slog in eleganca, je Hotel Palace Bellevue nedvomno za vas. Nahaja se v samem središču mesta in je popolna kombinacija preteklosti in sodobnosti.

Samo nekaj korakov oddaljen od Slatine, osrednje mestne plaže, se Hotel Palace Bellevue v Opatiji ponaša z lego, ki jo je skoraj nemogoče preseči. Za romantično vzdušje je torej poskrbljeno.

Posebna ponudba Romantičen oddih v Opatiji

Kaj je lahko še lepšega, kot da romantičen oddih začnete s kozarcem penečega vina, slastnimi Red Velvet srčki in čokolado z okusom sivke? Z zajtrkom v postelji s šampanjcem v eni roki in jagodami, namočenimi v čokolado, v drugi?

Foto: Liburnia Hotels & Villas

V Liburnia Hotels & Villas so v Hotelu Ambasador in Hotelu Palace Bellevue pripravili prav takšno ponudbo. Romantični oddih v Opatiji, s katero lahko razveselite svojo partnerko ali partnerja, poleg romantične dobrodošlice, zajtrka v postelji, vključuje tudi večerjo s 4-hodnim menijem Affectionate Love v čudovitem ambientu restavracije Cubo v Hotelu Ambasador ali v edinstveni restavraciji hotela Palace Bellevue.

Po celodnevnem raziskovanju mesta in okolice se vam bo zagotovo prilegla tudi aromatična masaža Aphrodisiac, ki je prav tako vključena v posebno ponudbo za romantični oddih. Telo lahko poživite tudi s plavanjem v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo in z obiskom savne ali pa se prepustite sproščujočim tretmajem v tamkajšnjem wellness centru.

Foto: Liburnia Hotels & Villas

Opatija – ena najbolj romantičnih destinacij v Evropi

Opatija se že od nekdaj lahko pohvali s svojo bogato zgodovino, dih jemajočo arhitekturo in neokrnjeno naravo. Z idiličnimi plažami, slikovitimi sprehajališči ob morju in prijetno atmosfero velja za pravi raj Jadranske obale. Vsak kotiček tega čarobnega kraja pripoveduje zgodbo o ljubezni in eleganci mesta – od obmorskega sprehajališča Lungomare, znanih opatijskih parkov, kot sta park Angiolina in Ameriški vrtovi, do prijetnih kavarn Café Strauss in Café Imperial. Opatija zato predstavlja popoln ambient za romantične sprehode in sproščene trenutke v dvoje. 

Vsake toliko je dobro, da s svojo boljšo polovico pobegnete nekam na lepše in si privoščite romantični oddih. V Opatiji in hotelih Ambasador ter Palace Bellevue ga boste zagotovo našli!

Foto: Liburnia Hotels & Villas