Zunaj je novi COSMOPOLITAN: Ali smo doživeli modno izgorelost, skok na Maldive in zakaj so koncerti postali tako nedostopni?

30. 5. 2024
Zunaj je novi COSMOPOLITAN: Ali smo doživeli modno izgorelost, skok na Maldive in zakaj so koncerti postali tako nedostopni? (foto: Cosmopolitan)
Cosmopolitan

Tokrat odgovarjamo na vsa vprašanja, o katerih razmišljaš.

Danes je čas za novo številko najbolj brane ženske revije Cosmopolitan. 😍

Čas je, da v roke vzameš čisto novo številko revije Cosmopolitan in jo v miru prelistaš. Cosmopolitan uredništvo se je tokrat poglobilo v več tematik, ki te bodo še kako zanimale. Prelistaj rubriko COSMO TA HIP,  v kateri smo novinarke razkrile stvari, ki so nas navdihovale ali zabavale med ustvarjanjem te številke revije, predstavili smo že 11. generacijo HUDJOBOVK, ki so osvojile svet TikToka in razkrile resnico o tem, zakaj so koncerti postali tako nedostopni.

V glavnem intervjuju je Cosmopolitan gostil pop senzacijo Tylo, v petih minutah pa smo poklepetale z našim pevcem Kikiflyjem. Mlad fotograf Mario Županov se nam je odprl v rubriki Od blizu, razpisale pa smo se tudi o resnici o moških in seksu. Na modnih straneh odkrivamo, ali smo doživeli modno izgorelost, na lepotnih straneh pa (ja, zopet) govorimo o pomembnosti kreme z zaščitnim faktorjem in lepotnih posegih. Za konec preberi še rubriko Vikend, kjer najdeš ideje za izlet, nato pa skoči še na Maldive.

Več pa v najnovejši izdaji Cosmopolitana, ki te že čaka na poličkah najbližje trafike ali trgovine. 👇🏻

Cosmopolitan

"Draga Cosmopolitanka, razgiban ritem uredništva Cosmopolitan je prevetrila prav posebna svežina. No, že res, da prvi vonj po poletju že sicer nabrusi naše kreativne sive celice, a ne le to - prag pisarne so prestopile nadobudne novinarske pripravnice," je v uvodniku zapisala izvršna urednica in vodja projektov Neja Drozg. 

"Kot vodja projekta Hud Job, ki ga v založniški hiši letos prirejamo že častitljivo 11. leto zapored, jih gostoljubno sprejmem pod naše okrilje in jim v spremstvu uredništva pristavim odskočno desko v pester medijski svet. Ravno njihova mladostniška radovednost, ki jo gojijo v sebi, je poglaviten razlog, da se k projektu vsakič znova vračamo s še večjim zagonom. In tokrat ni nič drugače. Po stotini pregledanih prijav so nas prepričala tri dekleta (hitro prelistaj na stran 22!), ki so že na prvi pogled izstopala iz množice in obetala harmonično ekipo. In nismo se zmotili. Na trenutke komaj dohajamo njihov vrelec kreativnih idej, z veseljem pa lahko povem, da so že začutile živahen 'cosmov' svet. Na prvi pripravniški dan sem jim na srce namreč položila besede, da naš poklic ne pomeni zapreti računalnika ob štirih popoldne, temveč da novinarsko delo pooseblja slog življenja. Če se ob tem stkejo še dobre zgodbe in prijateljstvo med njimi, pa bo naše delo opravljeno z odliko. Ko takole pripovedujem o kariernem razcvetu, ki se rojeva med rožnatimi stenami, je prav, da delček tega delim tudi s teboj. Temu v čast je naša novinarska postava posvetila karierno rubriko, ki ti na pladnju ponuja odgovore (in rešitve) na vse dileme - kako bojazen pred javnim nastopanjem obrniti v svojo korist, kako ugnati sindrom vsiljivca in povečati svojo produktivnost. Če že pregovor pravi, da svet stoji na mladih … sem trdno prepričana, da leži tudi na tvoji dlani. Dovoli mu, da te očara. Sočno branje (in poletje) ti želim!"