Odkrili smo skriti dragulj Ljubljane - slaščičarno z najlepšimi in najokusnejšimi valentinovimi slaščicami

9. 2. 2024
Odkrili smo skriti dragulj Ljubljane - slaščičarno z najlepšimi in najokusnejšimi valentinovimi slaščicami (foto: Profimedia)
Profimedia

Čarobnost chefa Dimitrija Chapella zaživi v Lolitini valentinovi ponudbi. Katero slaščico boš izbrala najprej?

V osrčju Ljubljane, kjer se očarljivost prepleta s prefinjenimi okusi, smo odkrili najboljšo destinacijo, ki bo posladkala vaše valentinovo ali galentinovo doživetje. V živahnih mestnih ulicah se nahaja slaščičarna Lolita, sladko zatočišče, ki prekipeva od slastnih užitkov, ki jih ustvarjajo spretne roke slaščičarskega mojstra Dimitrija Chapella, novega chefa Lolitine sladke ustvarjalnice.

promocijsko gradivo

Predstavljajte si prikupno okolje z očarljivim dekorjem in vabljivo aromo, ki vas vabi v notranjost. Ko vstopite v slaščičarno Lolita, je ambient kot iz romantičnih sanj. Ob nežnem šumenju glasbe se ustvarja razpoloženje za nepozabno doživetje, zato je idealna kulisa za romantični zmenek ali prijetno druženje s prijateljicami.

promocijsko gradivo

Dimitri Chapelle je pripravil poseben valentinov meni, ki bo očaral vaše brbončice in vam vzbudil željo po sladkem. Predstavljajte si: macron v obliki srca, polnjen s svežimi malinami in kremo, lesketajoče se rdeče ustnice, ki vabijo, da ugriznete vanje, in lahke kremaste kroglice, ki vzbujajo duh ljubezni. Vsak grižljaj je potovanje skozi jezik ljubezni, ki ga je orkestriral chef Dimitri Chapelle.

promocijsko gradivo

Obisk slaščičarne Lolita ni le uživanje v izvrstnem pecivu, temveč tudi ustvarjanje trajnih spominov. Zaradi intimnega ambienta je idealen kraj za romantičen zmenek ali praznovanje prijateljstva. Predstavljajte si, da svojo ljubljeno osebo presenetite s škatlo čudovito izdelanih slaščic, od katerih vsaka šepeta sladka čustva.

promocijsko gradivo

Bliža se čas ljubezni, zato naj bo slaščičarna Lolita očarljiva kulisa za vaše valentinovo ali galentinovo praznovanje. Delite trenutek, uživajte v okusih in pustite, da čarobnost kreacij Dimitrija Chapelle povzdigne vašo izkušnjo v tem skritem dragulju v Ljubljani. To ni le slaščičarna, temveč potovanje v umetnost sladke romantike.

Valentinove sladice si v Loliti lahko privoščite vse do gregorjevega, ko se ženijo ptički.

Fotografije: Profimedia, Promocijsko gradivo

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije