Končno! 2CELLOS predelala Aviciijevo uspešnico Wake Me Up

7. 1. 2015
V novem videospotu sta kot starčka :) (foto: Menart)
Menart

Luka Šulić in Stjepan Hauser s predelano Aviciijevo uspešnico Wake Me Up odštevata dneve do izida tretjega albuma Celloverse.

Za novo pesem sta postavna glasbenika posnela tudi videospot, v katerem je prikazano njuno prijateljstvo v treh obdobjih – otroštvo, današnji čas ter starost.

Od učilnice do doma za upokojence, fanta nikoli ne izgubita tiste iskrice ter humorja, ki ju ženeta pri ustvarjanju glasbe.

Oglej si videospot in poglej, kako bosta Luka in Stjepan videti leta 2069:

Novi album sta glasbenika v celoti producirala sama in s tem svetu pokazala, da jima idej ne zmanjkuje, saj sta že s predelavo The Trooper Overture vrhunsko združila metal glasbo s klasično.

Na albumu bo tudi predelava največje uspešnice skupine AC/DC, Thunderstruck (video ima več kot 31 milijonov ogledov), I Will Wait skupine Mumford & Sons, ter pesem z močnim sporočilom They Don't Care About Us kralja popa Michaela Jacksona.

V pesmi Live and Let Die Paula McCartneya sta Luka in Stjepan k sodelovanju ponovno povabila pianista in prijatelja Lang Langa. Naslovna pesem tretjega albuma Celloverse pa je avtorsko delo priljubljenih čelistov.

Tretji studijski album bo 2CELLOS na prodajne police postavil 27. januarja, že februarja pa se bosta fanta odpravila na ameriško turnejo.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec