Koliko bi v resnici morala odšteti za pavšal v kampu serije Skrito v raju? Presenetljivo MALO

12. 2. 2024
Koliko bi v resnici morala odšteti za pavšal v kampu serije Skrito v raju? Presenetljivo MALO (foto: POP TV)
POP TV

Preveri, koliko. V primerjavi z drugimi kampi je tole skoraj 50 % bolj ugodno! 🤯

Minuli teden se je na POP V začela predvajati nova serija Skrito v raju. V njej lahko spremljamo prigode slovenskih pavšalistov, ki poletje preživljajo v kampu v Novigradu.

Ker se nam je na uredništvu že milo storilo po brezskrbnih poletnih dnevih ob obali, smo na spletni strani kampa Pineta, v bližini katerega se serija tudi sicer snema, preverile cene za prihajajoče poletno sezono.

Ne spreglej:

Za pavšal za parcelo v velikosti 156 kvadratnih metrov, ki traja med 26. 4. in 30. 9., bi morala odšteti 3.499 evrov.  V to ceno je vključena namestitev za 4 osebe in 2 otroka do 12 let, ki so vsi ožji družinski člani, 1 parcela, na kateri je lahko ena kamp prikolica ali šotor ali avtodom/kamper z enim avtomobilom in enim otroških šotorom, priključek vode in elektrike ter uporaba sanitarij. 

POP TV

V primerjavi z nekaterimi drugimi priljubljenimi kampi na slovenski obali je ta cena precej ugodna. Samo za primerjavo - v kampu Lanterna v bližini Poreča bi za letni pavšal odšteli od 5.150 do 5.770 evrov, v priljubljenem kampu Valkanela v bližini Vrsarja pa od 4.400 do 4.500 evrov.

Eden izmed produkcijsko najbolj zahtevnih projektov

"Verjetno je šlo za najbolj zahteven produkcijski projekt v Sloveniji do zdaj. Snemali smo 150 epizod, ki so se v veliki meri dogajale v drugi državi, in to na prostem. Številne prizore smo posneli poleti, ko je na lokaciji kampa največ turistov. Zaradi obsežnosti in zahtevnosti projekta je bil izziv usklajevanje obveznosti naših igralcev, tako z njihovim rednim delom v gledališčih kot tudi s poletnimi dopusti," je za 24ur.com povedala Katja Černela, kreativna producentka serije.

Serijo so sicer snemali 250 dni, približno 140 dni v Ljubljani in nekaj več kot 100 dni na morju. Za kuliso snemanja so ustvarjalci izbrali Novigrad, kjer so na enem od polotokov postavili kamp, namenjen samo za snemanje serije.

"Snemanje na morju je prineslo čisto drugačno počutje in dinamiko. Ekipa je skupaj jedla obroke, se med premori kopala v morju in po snemanju skupaj posedala na obali, organizirali so košarkarske tekme, družno praznovali rojstne dneve. Vse skupaj je dišalo po nostalgični poletni koloniji, ki je pripeljala tudi do kakšne sveže morske ljubezni," je še povedala za portal 24ur. 

Morda te zanima še: Presenečenje! Princesa na nenapovedanem obisku v Sloveniji (in razkrila, da ima slovenske korenine)

Preberi tudi: To službo sicer opravlja Gaja Filač, glavna igralka Skrito v raju

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"