1000 evrov za najhitrejši par visokih petk

13. 9. 2008

Pa smo jo dobili! Novo zmagovalko v teku na visokih petkah! Oglej si, kaj vse se je dogajalo v centru Ljubljane in katero od deklet in letos tudi en fant, ki so zbrale/i pogum in se prijavile na naš izziv, je prejelo bogat ček za 1000 evrov.

Dekleta so se pričele zbirati v okolici Robovega vodnjaka na Mestnem trgu že precej pred deveto uro, žirija pa je imela polne roke dela vse do opoldneva. Saj se je prijavilo kar 42 tekmovalcev, od tega tudi 3 fantje od katerih pa je tekel samo eden.

Pri Robovem vodnjaku je bilo živahno

Medtem, ko so se dekleta in obiskovalci v Furla cafeju krepčali s sadno energijskimi napitki 'Cosmopolitan', je stroga žirija preverjala ustreznost specialne tekaške opreme deklet, ki so se želel prijaviti! Petke njihovih čeveljcev namerč niso smele biti nižje od osmih centimetrov in ne širše od dveh centimetrov.

Čeprav je bilo med dekleti prisotne kar nekaj treme, je čas od prvih prijav do dejanske tekme hitro minol. Za dobro razpoloženje sta skrbela Radio Hit in Špela Močnik, dekleta pa so tudi sicer oblegali raznorazni fotografi in snemalci, ki jih je pritegnil atraktiven dogodek.

In potem je počilo!

Opoldan so punce prav požrtvovalno pognale svojemu cilju naproti ...

Tu in tam se je zdelo, da bo imela seksi zdravniška ekipa bolničarjev, opremljena tudi s pripomočki ekskluzivnega sponzorja Hansaplast, kar nekaj dela, a večina deklet se je le izkazala kot veščih ‘stiletto teka’.

Vrhunec tokratnega drugega teka na petkah, je bil, ko je kot prva v cilj pritekla najhitrejša.

Tokrat je bila to:

  • Punca prijavljena pod zaporedno št. 6: Nina Fučko iz

Doba, ki je pretekla 108 metrsko progo v času 15,19 s, s petkami v višini 8,5 cm

Ferk iz Domžal. Najstarejša udeleženka pa je bila ga. Laharnar Mojca iz Ljubljane, v starosti 43 let.

In ker več kot besede povedo slike, te vabimo, da si ogledaš še ekskluzivne fotografije in kratek videoposnetek s tokratnega dogodka, kmalu pa si boš vse skupaj lahko ogledala tudi v podrobni video reportaži!

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec