Znebi se nadležnih dlačic

Do poletja je lahko tvoja koža že gladka

Se že spogleduješ s kratkimi oblekicami, novimi modeli kopalk in čisto potihoma sanjariš o dolgem vročem poletju? Da bo ta še lepši in ti ne bo treba nenehno izgubljati časa z nadležno depilacijo, ti predstavljamo IPL-epilator Philips Lumea.

Znebi se nadležnih dlačic (foto: Philips) Philips
4. 5. 2015 | Promocijsko sporočilo

Postani profesionalka

Tehnologija IPL dlake osvetli z nežnimi svetlobnimi impulzi – z vsakim svetlobnim pulzom dlaka naravno odpade, ponovna rast pa je preprečena in tako si lahko že po štirih tretmajih zagotoviš gladko kožo do kar 8 tednov.

Brez dlačic v manj kot pol ure

Za tretma celotnega telesa, ki vključuje celotne noge, pazduhi, linijo bikini in morebitne brčice na obrazu, boš potrebovala manj kot 30 minut. To je manj, kot bi porabila le za pot do lepotnega salona! Tretma na začetku ponoviš štirikrat do petkrat vsaka dva tedna, nato pa samo še po potrebi. Vklopi štoparico, akcija!

Od nog do glave

Za učinkovito uporabo so na voljo trije nastavki: velik za hiter tretma na večjih površinah kože, manjši z UV-zaščito za varno odstranjevanje obraznih dlačic (tudi najmanjših) ter poseben nastavek za predel bikini, s čimer je še dodatno poskrbljeno za higieno.

Za najcenejši brezžični model Philips Lumea, ki prihaja na trg, boš odštela 204 evre. Bi rada izvedela več? Odklikaj na www.philips.si/lumea in na Facebooku obišči philipsovo stran ter odkrij vse skrivnosti svilnato gladke kože, ki si jo lahko pričaraš čisto sama – doma.