Znane so Syoss nagrajenke, ki so si upale biti drzne!

Veliko vas je bilo, ki ste sodelovali v našem Syoss nagradnem izzivu, in zares potrpežljivo čakale na zadnjo besedo Syoss žirije. In odločitev o nagrajenkah Syoss izziva je tekom minulega vikenda vendarle padla.

Znane so Syoss nagrajenke, ki so si upale biti drzne! (foto: Arhiv proizvajalca) Arhiv proizvajalca
29. 10. 2012

Žirija je med sodelujočimi dekleti, ki so si upale pokazati, kako spretno in drzno ravnajo s sušilnikom, kodralnikom in likalnikom za lase ter z nami delile fotografijo ustvarjene pričeske, izbrala tri, ki so s svojimi lepimi in negovanimi lasmi najbolj izstopale.

Znane so torej nagrajenke, ki bodo več kot vesele:

  • priložnosti za brezplačni stajling in profesionalno slikanje, ki bo na kar štirih straneh objavljeno tudi v reviji Cosmopolitan. Takoj po aktualnih praznikih bodo tako vse tri nagrajenke vabljene v fotografski studio v Kranju, kjer jih bo slikah Cosmopolitanov fotograf Alex Štokelj. Prav posebno za to priložnost jim bo stilistka pripravila tudi stajlinge, čaka pa jih tudi profesionalno ličenje in oblikovanje frizure. Še to: nagrajenke bodo prejele tudi brezplačno modno darilo -  en kos stajlinga, ki ga podarja Sportina, bodo lahko tudi dejansko obdržale.

Lahko nam verjameš, da bo izkušnja za dekleta več kot zabavna, rezultat slikanja pa boš lahko občudovala že v prihodnjem Cosmopolitanu!

In zdaj, končno ...

Zmagovalke in nagrajenke Syoss izziva!

Na seznam zmagovalnega trisa Syoss modelov so se uvrstile:

Med naslednjih deset deklet pa bomo razdelili tudi 10 paketov z izdelki Syoss:

Čestitamo!