Lepota Promocijsko sporočilo

Želiš hitro shujšati? To je najhitrejši način – liposukcijska dieta!

25. 1. 2023
Želiš hitro shujšati? To je najhitrejši način – liposukcijska dieta! (foto: International Health)
International Health

Ko želiš hitro shujšati, obstaja možnost, da ogroziš svoje zdravje, pa tudi, da bodo rezultati le kratkoročni. Zato ti predstavljamo hiter način hujšanja, ki je klinično preizkušen in varen za zdravje – liposukcijsko dieto.

Naravni proces izgorevanja maščob

Liposukcijska dieta je inovativna metoda hujšanja s hitrimi rezultati. Gre za novo in prehransko popolno metodo hujšanja, ki deluje na principu prisile telesa, da se hrani z lastnimi maščobnimi zalogami s pomočjo presnovne pretvorbe maščobe v energijo. Klinično so potrjeni rezultati izgube 7 do 10 % telesne mase ali več kot 9 % maščobnih rezerv v samo dveh tednih.

Če si med prazniki ali prej pridobila odvečne kilograme, ki se jih želiš hitro in učinkovito znebiti, bi morda morala razmisliti o dieti, ki slovi kot zaslužna za popoln videz nekdanje hrvaške predsednice Kolinde Grabar Kitarović. Shujševalni program je zasnoval nutricionist Giovanni K. Mandra, ki je znan po svojih nekonvencionalnih pogledih na prehrano. »Maščobe so zdrave, zato jih telo shranjuje kot rezervni vir energije,« trdi nutricionist Mandra, ki je zasnoval način hujšanja, ki telo spremeni v ''stroj za kurjenje maščob''.

Povečanje telesne teže je posledica neravnovesja v hormonski regulaciji maščobnega tkiva in presnovi maščob. Vsi ti prazni kilojouli, stres in razgiban način življenja pripeljejo do tega, da telo ne more vzdrževati presnovnega ravnovesja in začne kopičiti maščobe,« pojasnjuje nutricionist in dodaja – dobra novica je, da ta proces deluje v obratni smeri. Liposukcijska dieta je namenjena vzpostavljanju hormonskega ravnovesja v telesu, ravnovesja s stimulacijo tistih hormonov, ki sodelujejo pri energijski pretvorbi maščobe v energijo. Poenostavljeno, cilj je ustvariti pogoje, da se telo hrani z lastnimi maščobnimi zalogami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

Klinično testiranje in odlični rezultati

Ta ideja je preprosto smiselna, saj je pridobivanje teže posledica prekomernega kopičenja rezerv za pozneje. Namen liposukcijske diete je sprožiti tisto, kar bi se moralo zgoditi pozneje – aktivacija presnove maščob in poraba maščobnih rezerv kot glavnega vira energije. Da bi se vse to zgodilo, obstaja 14-dnevni protokol, ki zadovoljuje le minimalne energijske in prehranske potrebe telesa, kar je dovolj, da telo poseže po maščobnih zalogah. Telo s stradanjem pade iz ravnovesja in se znajde v energijski in presnovni krizi, na katero se odzove z upočasnitvijo metabolizma in varčevanjem z energijo, kar povzroči posledice oslabelosti, padca sladkorja, izčrpanosti in utrujenosti.

S protokolom uravnotežene liposukcijske diete telo ne doživi presnovne krize, temveč le energijsko krizo, zato se v takšni situaciji odzove tako, da aktivira porabo razpoložljivih maščobnih zalog. Prve klinične raziskave so dale odlične rezultate, kjer so ljudje v povprečju izgubili 7 do 10 % začetne telesne mase,« pojasnjuje avtor diete, ki je osebno pomagal izgubiti odvečno težo številnim znanim ljudem, med drugim Kolindi Grabar Kitarović, Nedi Ukraden, Željku Samardžiću, Halidu Bešliću pa tudi nekaterim hollywoodskim zvezdam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noninvasive Liposuction® (@noninvasive_liposuction)

 

Kako začeti protokol hujšanja?

Avtor diete ima odprte svetovalnice in dostopne diete v številnih evropskih državah, tudi v Sloveniji, center za pomoč uporabnikom pa se nahaja v Ljubljani. Vse, kar moraš storiti, je, da pokličeš podjetje International Health na telefonsko številko 070 922 722 ali obiščeš spletno stran www.LipoDIET.si. Ekipa International Health te bo usmerila v vse podrobnosti programa in vodila skozi celoten proces hujšanja, naročiš pa se lahko na brezplačen osebni posvet z avtorjem diete v Ljubljani.