Zbudi se!

Navsezgodaj sem ga našla. Mozolj. Sredi brade. Je kaj čudnega, če me je potem vse kar takoj minilo, še najbolj pa želja, da se taka odvlečem s torbo v šolo? In kaj, če ga danes spet srečam?

8. 6. 2008

Mama me je tolažila, da do poroke bo pa vse boljše. Ampak jaz se sploh nočem poročiti! Zmeraj hočem biti mlada, lepa, sveža in sijoča! Ampak kako? Mamini parfumi dišijo po sivki. Jaz nočem dišati kot mama. Rada bi dišala po mladosti. Sveži meti ter cvetovih lokvanja. Svobodi. Svežih kumaricah. Smehu. Zelenem čaju. Ljubezni. Limonini travi.

Ampak to še ni bilo dovolj. Nasproti se mi je pripeljala prijateljica v čisto novem fičku. Še ta udarec! Z nasmehom okrog glave mi je ustavila in skupaj sva se odpeljali v šolo. Kako je vse dišalo! Čisto nič po mami. Bil je Dove go fresh fičko. Krasen avto, ki je lahko moj! Samo fotografirati se moram pustiti. Moje fotografije bodo objavljene na spletni strani www.dovegofresh.si. Jupi!

Veselo sem se nasmehnila, škljoc, škljoc in že sem bila vključena v žrebanje za prav tega poslikanega fička. Juhuhuhu!

12. julija bodo v Kopru, na glavnem odru DiscoNautice, po dvodnevnem osveževanju v Go Fresh kotičku na plaži, izžrebali srečno nagrajenko, ki se bo lahko domov odpeljala z novim lepotcem. Na štirih kolesih. In mogoče tudi na sovoznikovem sedežu. Kajti z novimi Dove go fresh izdelki bom postala bolj samozavestna, vesela, nasmejana in ni vrag, da tega ne bo opazil tudi on…

Svežina telesa, svežina pogleda, svežina zadovoljne ženske. Bodi vesela, zaupaj vase, ljubi življenje in sodeluj v nagradni igri na www.dovegofresh.si.

Oglasno sporočilo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri