Zaključek akcije Green line: "Celotna izkušnja je bila fantastična!"

Poglej, kakšne fantastične izkušnje so bile deležne Veronika, Špela in Jelena, tri srečne izbranke natečaja "Vsi tvoji obrazi so lepi".

Veronika se je na fotografiranju počutila odlično. (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
28. 6. 2016 | Promocijsko sporočilo

Veronika, Špela in Jelena so tri čisto sveže ambasadorke ideje, da je lepota tudi v doživljanju in izražanju različnih občutij.

Tri dekleta so srečne izbranke akcije, ki jo je pripravila znamka Green line, ki je sodelujočim pripravila zanimiv izziv - pokazati tri svoje različne obraze, s katerimi izražamo različna čustva ali počutja.

In prav izziv je bil tisti, ki je k prijavi spodbudil Veroniko, ki je zaključek akcije Green line opisala kot nepozaben, saj je bila prvič deležna profesionalnega ličenja in fotografiranja.

"Celotna izkušnja je bila fantastična!" je bila navdušena Veronika, ki je priznala, da je imela sicer na začetku malo treme, a se je nato hitro sprostila. "Ko se takole vsi ukvarjajo s tabo, ima vse skupaj kar meditativni učinek."

S tem sta se strinjali tudi Špela in Jelena, ki sta v celotnem razvajanju zelo uživali.

Prijaznost fotografa je še dodatno pripomogla k temu, da so nastale čudovite fotografije, na katerih so prikupna dekleta še enkrat dokazala, da so "lepe z vsemi obrazi". Ob zaključku akcije je vsaka prejela tudi darilni paket linije Green line.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri