Za lepoto ni treba vedno potrpeti (če dlačice odstranjuješ na ta način!)

Hej, ali tudi ti v hladnejših mesecih zavita v oblačila rada pozabiš na nadležno odstranjevanje dlačic, čeprav je zima najprimernejši čas za tovrstne tretmaje? Naj te znane Slovenke, ki so nam zaupale, kako lahko za svilnato gladko kožo poskrbimo na povsem neboleč, varen in sproščujoč način, spet spomnijo na to.

Za lepoto ni treba vedno potrpeti (če dlačice odstranjuješ na ta način!) (foto: PROMO) PROMO
3. 12. 2019 | Promocijsko sporočilo

»Za menoj sta dva cikla uporabe Philipsovega aparata Philips Lumea in zaenkrat lahko z vami delim te ugotovitve: Lumea je super preprosta za uporabo, postopek je popolnoma neboleč, uporaba ter menjava nastavkov je hitra in skrajno nezakomplicirana. Prav kul,« je svojim sledilcem na Instagramu zaupala znana modna oblikovalka in žirantka v šovu Zvezde plešejo Nika Ambrožič Urbas, ki ji je pod težo uspešne kariere, obilice projektov in vsakodnevne preobremenjenosti uspelo odpreti vrata v svoj svet sprostitve in revitalizacije.

Nika nas je spomnila, da lahko že s preprostimi stvarmi, kot je odstranjevanje dlačic, privoščimo svojemu telesu nego in sprostitev, ki jo potrebuje vse leto. V hladnejših mesecih, ko svojo kožo skrivamo pod oblačili, na tovrstne tretmaje radi pozabimo, čeprav je zima dejansko najprimernejši čas zanje. Še zlasti je idealen čas za odstranjevanje dlačic s tehnologijo IPL, saj je koža pozimi manj porjavela in manj izpostavljena soncu, postopek pa zahteva več ponovitev, ki jih lahko do poletja še pravočasno izvedemo.

Odstranjevanje dlačic je za marsikoga še danes nadležno in boleče opravilo, a po zaslugi priročne napravice Philips Lumea, na katero prisegajo tudi modna oblikovalka Nika Ambrožič Urbas, radijska voditeljica Ivjana Banić, priljubljena blogerka Zala Zagoričnik in energična vlogerka Anja Susič, lahko postane pravi sprostitveni ritual. Philipsove prijateljice so si na čajanki v središču Ljubljane nedavno izmenjale nasvete, kako si lahko čas zase vzamemo tudi s starimi običaji, kot so kvačkanje, uživanje ob okusnem čaju in slaščicah ter klepet z ljubljenimi. Posebno nego in sprostitev, ki jo naše telo potrebuje vse leto, pa si lahko privoščimo s preprostimi lepotnimi tretmaji.

Odstranjevanje dlačic s Philips Lumeo, osnovano na tehnologiji IPL, je namreč povsem neboleče, varno, predvsem pa hitro, saj za tretma celotnega telesa porabite največ 15 minut. Za svilnato gladko kožo in ohranjanje rezultatov je potrebnih več tretmajev, ki jih lahko opravite že pred poletjem, ne glede na barvo dlačic ali tip kože. Kar je najlepše pri Lumei pa je, da jo lahko uporabite v udobju svojega doma.

S Philips Lumeo so nadležno britje, boleče depiliranje in voskanje stvar preteklosti. Zdaj je čas, da v lepotnih tretmajih uživate in se posvetite tudi tistim stvarem, ki vas resnično sprostijo.

Philips Lumea je naprava IPL za odstranjevanje dlačic, ki je učinkovita, varna in enostavna za uporabo. Uporabljate jo lahko pri naravnih temno blond, rjavih in črnih dlačicah ter pri odtenkih kože od zelo svetle do temno rjave. Philips Lumea, ki zagotavlja 92-odstotno zmanjšanje poraščenosti že po treh tretmajih, je klinično testirana in razvita v sodelovanju z dermatologi za preprosto in učinkovito depilacijo v udobju lastnega doma. Štirje pametni nastavki skrbijo za prilagajanje programov za telo, obraz, predel bikini in podpazduhe, brezplačna aplikacija Philips Lumea pa nudi neprekinjeno podporo in prilagojeno pomoč pri tretmajih. Za več informacij obiščite spletno stran: philips.si