Z Vichijem do zdrave kože

Kar ustreza enemu tipu kože lahko drugemu škoduje, zato spoznajte svoj tip kože in primerno nego zanjo v centrih zdrave kože! Laboratoriji Vichy vam meseca maja in junija nudijo popolno osebno in brezplačno diagnozo kože v Centrih zdrave kože.

9. 5. 2007

Naša koža je vitalen organ, zato se Laboratoriji Vichy s 70-letno tradicijo ekspertize kože že vrsto let posvečajo njenemu zdravju. Letošnje leto bo Vichy posvetil meseca maja in junija »Centrom zdrave kože«, kjer vam bodo dermatologi in farmacevti brezplačno nudili popolno in osebno diagnozo vaše kože (s pomočjo klinične ter instrumentalne ocene stanja kože) ter vam svetovali, kako jo pravilno negovati, da bi ohranili njeno zdravje in lepoto.

Centri zdrave kože vključujejo dva večja centra, enega v Ljubljani in enega v Mariboru ter manjše centre, ki bodo potekali v večjih pooblaščenih lekarnah po vsej Sloveniji.

Večja centra lahko obiščete

- v Ljubljani od 10. do 12.5. na ploščadi Ajdovščina in

- v Mariboru od 21. do 23.6. na Glavnem trgu.

V četrtek in petek bosta odprta od 12. do 20. ure, v soboto pa od 10. do 16. ure.

V Centru zdrave kože vam bo najprej dermatolog ocenil stanje vaše kože, nato bo opravil poglobljeno diagnozo s pomočjo instrumentalne ocene (vaš tip kože, starost vaše kože in vaš sončni kapital), na koncu pa boste prejeli dermokozmetične nasvete s strani farmacevta. Spoznali boste pravo naravo svoje kože, ki jo bodo strokovnjaki zabeleželi tudi na vaš osebni diagnostični kartonček.

Da bi tudi v bodoče ohranili zdravje svoje kože, vam svetujemo, da se redno posvetujete s svojim dermatologom in da za nasvet vedno vprašate tudi svojega farmacevta.

Sledite poti zdravja kože v Center zdrave kože!

Oglasno sporočilo