Z Rožnim nektarjem skok pod tuš kar traja in traja ...

Naj ti v jesenskih dneh spomin na poletje in dišeče cvetlične vrtove prikliče dnevna prha s temi čudovitimi izdelki za nego telesa iz treh divjih vrtnic.

30. 10. 2015

V tem trenutku imam odličen izgovor, zakaj pod tušem ostajam kakšno minuto ali dve (okej priznam 5 minut :)) dlje.

V preizkus sem namreč dobila noro dišeč dvojček – gel za tuširanje in losjon za telo iz nove Melvitine kolekcije Rožni nektar. 

Že med prhanjem me ovije intenzivni cvetlični vonj, ki me v mislih odpelje na cvetoči poletni vrt.

Po tuširanju kožo navlažim s svežim losjonom, ki mojo kožo nahrani in hkrati pusti tako omamen vonj, da praktično ne potrebujem dodatne dišave.

Se sprašuješ v čem je skrivnost?

Melvita je poiskala edinstvene vrtnice z različnih koncev sveta in združila njihove blagodejne značilnosti.

Prav vsako od izbranih vrtnic odlikuje izjemna prilagodljivost in moč, da kljubuje še tako težkim razmeram. Na visokogorskih pobočjih, obsijanih s soncem, divje vrtnice neomejeno rastejo in se napajajo iz zemlje, neverjetno bogate z mineralnimi snovmi.

Te kraljice cvetlic zelo dobro zadržujejo vlago in v sebi nosijo dragocene aktivne sestavine. Edinstvene izvlečke iz vrtnic je Melvita z bogatim strokovnim znanjem in inovativnimi postopki prelila v učinkovite, certificirano organske negovalne izdelke.

Najprej je ustvarila formule z lahkimi teksturami za nego normalne in mešane kože obraza, letos pa so se priljubljeni kolekciji Rožni nektar pridružili tudi izdelki za nego telesa.

Melvita

Poleg losjona in gela za tuširanje nova kolekcija zajema še balzam in dišavo Eau de Toilette Roses Sauvages.

Vsi izdelki iz kolekcije Rožni nektar so že na voljo v spletni trgovini www.melvita.si, Nami, Maxiju in na prodajnih mestih Müller.

Imej krasen dan, Špela..