Z njim boš na zmenku SIJALA od GLAVE do PETA (in postal bo tvoj zvesti spremljevalec!)

Si se že srečala z epilatorjem? Morda si se z njim že od blizu spoznala? Potem veš, da poletje brez njega ne bi bilo isto. Če ga še ne poznaš, pa morda spoznaš, da res veliko zamujaš. Ne samo čudovite noge (brez napora!), s seboj prinaša razkošno lepotno nego za celotno telo. 

Z njim boš na zmenku SIJALA od GLAVE do PETA (in postal bo tvoj zvesti spremljevalec!) (foto: Shutterstock) Shutterstock
10. 6. 2019 | Promocijsko sporočilo

Tvoj razkošni set = priprava na nepozaben zmenek

Poletje je čas uživanja, zabave, druženja, zmenkov. Da bo to res kar najlepše preživeti čas, se moraš v svoji koži seveda počutiti karseda dobro. To pa pomeni, da si vedno urejena od glave do peta, a hkrati za to ne zapraviš celega dneva v kopalnici. Z razkošnim kompletom nege za obraz in telo boš lahko spontano sprejemala povabila na zmenke, ne da bi bila v zadregi, ker tvoje noge niso popolnoma gladke ali ker tvoja koža na obrazu ne sije kot poletno sonce.

Ta Braunov Beauty Set 9 za gladko kožo bo poskrbel, da boš res sproščeno uživala v vsakem poletnem dnevu. In če te on preseneti s povabilom na zmenek, lahko povabilo sprejmeš brez panike. S tem razkošnim kompletom za odstranjevanje dlačic 7 v 1 za obraz in telo boš lahko na druženje z njim odšla brezhibno urejena. Tako s tvojega obraza kot s telesa bo odstranil odmrle kožne celice, kožo epiliral, na občutljivejših predelih pa obril in prirezal ter jo še toniral in očistil. Tako se boš v svoji koži čudovito počutila in si priskrbela nepozaben čas, preživet v dvoje.

Kako poskrbi za brezhibno kožo od glave do peta

Ta razkošna nega ti bo prešla v navado, saj na enem mestu združuje vse, kar potrebuješ za urejeno telo. Usvojiti moraš samo te preproste korake do popolne kože in uživala boš poletje brez skrbi in odvečnega časa, preživetega v kozmetičnih salonih ali domači kopalnici.

1. korak: Piling in masaža

S pilingom boš odstranila hrapavo kožo in preprečila vraščanje dlačic. Ščetki za piling kar devetkrat učinkoviteje odstranita odmrlo kožo kot ročni piling. Masažna ščetka pa zagotavlja učinek globinske masaže, s čimer spodbudi prekrvitev in tako pomaga izboljšati videz tvoje kože, ki jo na ta način tonira.

2. korak: Britje in prirezovanje

V setu najdeš nastavka za britje in prirezovanje, ki odstranita dlačice na občutljivih območjih, kot so pazduhe in bikini predel. In to nežno in brez bolečin!

3. korak: Epilacija

In zdaj je na vrsti epilacija. Največja prednost epilatorja pred voskom je, da odstrani štirikrat krajše dlačice kot vosek. Tako si lahko res privoščiš spontani in sproščeni zmenek, saj ti ni treba čakati, da bodo dlake dovolj dolge za postopek. V primerjavi z britjem pa bodo noge po epilaciji dolgotrajno gladke, tudi do štiri tedne, saj odstrani dlačice s korenino vred. Braunov epilator se lahko pohvali še s tehnologijo SensoSmart™, ki zagotavlja manj pritiskanja na kožo za učinkovitejšo epilacijo, ter s 25 odstotki več pincet in pet odstotkov širšo glavo v primerjavi z drugimi tovrstnimi izdelki – za hitro in natančno epilacijo! 

4. korak: Čiščenje

Seveda tvoj popolni set za nego vključuje tudi obrazni epilator FaceSpa, ki na enako učinkovit, a nežnejši način odstrani dlačice z obraza. Z nežno obrazno ščetko poskrbi za čiščenje in piling kože, ki je šestkrat učinkovitejši od ročnega postopka. 

Njegove dodatne 'vrline'

Epilator lahko uporabljaš kar do 50 minut brez priključne vrvice. Tako je 100-odstotno primeren tako za suho kot mokro uporabo. Mi ti priporočamo epilacijo v kadi ali pod prho, saj boš tako še zmanjšala občutek neugodja. Drugače pa ti ni treba skrbeti za morebitne bolečine – z redno uporabo epilatorja te ne bodo omembe vredne.

Za še več informacij o Braunovem razkošnem setu lahko seveda pobrskaš tu.