Z nakupom tega balzama boš podprla ženske v eni najrevnejših držav sveta

L'Occitane vsako leto obeleži 8. marec, mednarodni dan žensk, s solidarnostnim izdelkom za podporo ekonomskemu osamosvajanju žensk. Letos dobrodelno noto nosi Dobrodelni karitejev balzam z marelično dišavo.

Z nakupom tega balzama boš podprla ženske v eni najrevnejših držav sveta (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
3. 3. 2015 | Promocijsko sporočilo

L'Occitane si že vse od nastanka v okviru dobrodelne Fundacije prizadeva za podporo ženskam v eni najrevnejših držav sveta – afriškem Burkina Fasu.

Prav tam se je Olivier Baussan, ustanovitelj L'Occitana, prvič srečal s karitejevim maslom – dragoceno vsestransko sestavino, ki hrani in ščiti kožo.

Tedaj, pred več kot 30 leti, se je spletla vez med L'Occitanom in Burkinčankami. Da bi vez ostala karseda močna, Fundacija izvaja projekte, ki Burkinčankam pomagajo do ekonomske osamosvojitve.

Burkina

Ti projekti spodbujajo predvsem opismenjevanje, izobraževanje in programe mikrokreditiranja v Burkina Fasu.

V 31 centrih za pismenost, ki jih je odprla Fundacija L'Occitane, se je do danes brati in pisati naučilo skoraj 900 žensk, več kot 6000 žensk pa je prejelo mikrokredite.

Vabljena, da proslaviš 8. marec, mednarodni dan žensk, z nakupom L'Occitanovega solidarnostnega izdelka - dobrodelnega karitejevega balzama z marelično dišavo, tudi ti.

Ves izkupiček od prodaje bo namenjen financiranju nevladnih organizacij, ki skupaj s podporo Fundacije pomagajo Burkinčankam pri ekonomskem osamosvajanju.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri