Vse o frufruju

Že vrabci na strehi čivkajo, da ste lahko v hipu modne, če si omislite frufru. Če za vas drži le ena od spodnjih trditev, pomeni, da e skrajni čas, da ga poskusite tudi vi!

27. 5. 2004

Če ste frufru nazadnje nosile, ko ste se igrale s kanglico in lopatko, naj vas razveselimo, da se je vrnil v različnih izvedbah, tako da lahko vsaka poišče takšnega, ki poudari lepe in skrije nezaželene stvari. Gladek in dolg, privihan na stran … takole boste najlaže ugotovile, kakšen se vam poda:

Če je vaš obraz okrogel,

izberite naravnost ostrižen frufru. Ob straneh naj prehaja v rese, ki padajo na obraz, in tako zmanjšajo polna lica in poudarijo linije.

Če imate podolgovat obraz,

naredite gladek frufru, ki sega do obrvi in pokriva čelo, da ustvarite manjšo površino obraza bolj ovalne oblike.

Če je obraz kvadraten,

resast frufru počešite na stran. Dolge resice naj padajo do brade, nato pa se zlijejo s preostalimi lasmi.

Preden se odločite za striženje, opravite še spodnji Cosmov test in vedite: frufru je treba striči vsak mesec, oblikovati pa vsak drugi dan. Frizer naj vas najprej vidi s suhimi lasmi, ker so lasje daljši, ko so mokri. Saj ne želite, da bi vam jih odrezal preveč?

TEST:

Čeprav je moden že vso zimo in so ga poskusile že skoraj vse zvezdnice, se je marsikomu težko odločiti za takšno spremembo. Zato vam predlagamo, da opravite test, s katerim bo odločitev zanj mačji kašelj.

Vzemite šop las z vrha glave, povlecite ga navzgor in navijte okrog samega sebe (1). Nato konice počešite čez čelo (lahko tudi navijete s krtačo navznoter, če ste to vsakodnevno pripravljene početi s frufrujem), da dobite učinek frufruja (2).

Vzemite si nekaj časa in se opazujte v ogledalu, da se privadite, in realno ocenite, kako bi vam pristajal.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri