Vse, kar moraš v tem trenutku vedeti o umetnih trepalnicah!

In ne, to ni samo še en članek z napotki!

Vse, kar moraš v tem trenutku vedeti o umetnih trepalnicah! (foto: Profimedia) Profimedia
10. 2. 2018

Umetne trepalnice so na Instagramu vsaj toliko priljubljene, kot nova objava Kylie Jenner o tem, da je postala mamica. A trendom se je v tem letu že uspela pridružiti nova obsesija vseh najbolj 'it' deklet tega sveta, LED trepalnice.

Lepe trepalnice zdaj pač niso več dovolj, saj LED trepalnice menjajo barvo, poleg paketka pa dobiš še zajetno količino baterij  (ja, prav si prebrala!). Nanos naj bi bil običajen, z lepilom, oblikoval pa jih je priznani dizajner Tien Pham.

Nas vse skupaj spominja na prizore iz filma Avatar. Pa tebe?

Sicer pa je to le najbolj ekstremen primer med mnogimi (premnogimi) trendi v industriji umetnih trepalnic. Ostale različice se v veliki meri želijo približati izgledu naravnih trepalnic, tudi tiste, ki se na veko nanašajo z magnetom. (Tudi to si prav prebrala.)

Njihova prednost naj bi bil enostaven nanos brez lepila, zaradi česa lahko trepalnice uporabiš večkrat, med slabosti pa se velikokrat zapisuje teža, saj se jih v dveh plasteh nanaša iz spodnje iz gornje plasti naravnih trepalnic.

Poglej video, kako 'delujejo' magnetne trepalnice 

Konec konec pa, ... kdo sploh pravi, da potrebujemo umetne trepalnice? Nam so naravne čisto všeč!

Med lepotnimi blogerkami je vse bolj priljubljen tudi način 'privihanja trepalnic'. Njegova prednost je njegova preprostost, brez podaljškov, umetnih trepalnic in preparatov, ki bi jih morala nanašati na trepalnice ... Ker jih enkrat privihaš in 5 tednov ne počneš nič.

Fotografije: GIPHY, Instagram

Preberi še: Mesečni horoskop FEBRUAR 2018 (ljubezen, kariera, počutje)

Priporočamo tudi: Voditeljica Jana Morelj je noseča! Srečo v ljubezni je našla s tem frajerjem!