VIDEO: To je nenavaden način, s katerim bodo tvoji zobje beli kot še nikoli

Beli zobje pomenijo lep nasmeh, a ne nujno tudi zdrav. Paste za beljenje zob so običajno visokoabrazivne in lahko zato poškodujejo zobno sklenino. Nekatere vsebujejo belila, ki vplivajo na naravno ravnovesje v ustih. Mi smo odkrili odlično rešitev (iz tvoje omarice za zdravila), da bodo tvoji zobje beli kot še nikoli.

VIDEO: To je nenavaden način, s katerim bodo tvoji zobje beli kot še nikoli (foto: YouTube/ScreenShot) YouTube/ScreenShot
25. 2. 2017

To je aktivno oglje! Včasih so ga imenovali tudi črno zlato, saj je izredno močno in učinkovito zdravilo proti zastrupitvam vseh vrst. Sedaj pa ga lahko uporabljaš namesto zobne paste. Ne verjameš? Ja, res je!

Pri uživanju kave, kajenju cigaret in nasploh pri uživanju hrane, se zobje obarvajo, prav tako pa se na njih nalagajo obloge. Ker oglje pri zastrupitvah veže naše strupe, le to pri umivanju zob veže vso nesnago.

Postopek je povsem enostaven:

Zmešaj čajno žličko aktivnega oglja (če imaš tablete, jih zdrobiš v prah) s tolikšno količino vode, da boš dobila pasto. Pasto naneseš na zobno ščetko in si z nežnimi krožnimi gibi temeljito očistiš zobe.

Morda celoten proces ne bo ravno lep, vendar ko si boš splaknila usta, bo učinek viden že po prvi uporabi, vsekakor pa bo očitna razlika po približno dveh tednih uporabe.

Tukaj pa si nujno poglej še celoten VIDEO postopka:

Pripravila: Tjaša Kokalj Jerala

Preberi še: Skrivnost lepih las se skriva v zdravem lasišču - ga imaš? in 10 sijajnih trikov, kako se vsako jutro zbuditi z urejenimi lasmi

Priporočamo tudi: Elle International Beauty Awards 2017: Spoznaj 12 najboljših kozmetičnih izdelkov na svetu