VIDEO: Modne blogerke so obnorele vodoodporne obrvi

Prav si prebrala. Narisane obrvi, ki trajajo več dni in se tudi v vodi ne izbrišejo. Poglej si, za kakšno priročno obstojno ličilo gre in kakšen je končni videz.

VIDEO: Modne blogerke so obnorele vodoodporne obrvi (foto: Youtube) Youtube
3. 4. 2016

Vsakodnevno urejanje obrvi je zamudno - neurediti si jih v času, ko so obrvi pravzaprav nove oči - pa je že skorajda lepotni zločin.

Modne blogerke se zato navdušujejo nad novim tipom ličila, s katerimi obrvi dorišete in oblikujete, obrvi pa ostanejo takšne več dni. Deluje tako kot geli za ustnice, ki podaljšajo obstojnost šmink in bleščil, le da gre tu za obrvi, ki ostanejo do potankosti urejene več dni, in celo, ko se kopate (ličilo je namreč vodoodporno).

Pripravili smo ti lepotne recenzije in postopek ličenja s to praktično lepotno pogruntavščino večih modnih blogerk, ki jih navdušuje naraven videz in obstojnost, med njimi je tudi Sanja Grohar. Ena izmed blogerk je sicer poudarila, da so obrvi res enake zvečer kot zjutraj, da pa jih zjutraj ponovno nariše, saj je rada vedno do potankosti urejena in se ji videz obrvi zaradi mastne kože ponoči vseeno delno izbriše.

Če ga boš preizkusila, previdno pri risanju obrvi, saj bodo več dni ostale takšne, kakršne boš narisala. In četudi boš poskusila produkt odstraniti, ga zlepa ne boš spravila dol. Če ga pri risanju polomiš, nemudoma očisti in poskusi znova. Pred uporabo se torej dodobra spoznaj z linijo obrvi, ki jo želiš imeti.

Sanja Macur