VIDEO: Draga rjavookica, poglej, kako še bolj poudariš svoje oči!

Če imaš oči rjave barve, ne misliti, da nisi posebna, samo zato, ker so rjave oči nabolj pogoste. To je že res, so pa tudi najbolj tople in rjavookice imamo največ možnosti za eksperimentiranje kar se tiče ličenja oči in različnih barv senčil. Tokrat pa enostaven lepotni nasvet, ki bo tvoje rjave oči naredil še lepše!

VIDEO: Draga rjavookica, poglej, kako še bolj poudariš svoje oči! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
29. 3. 2017

Rjava je zemeljska barva, ki predstavlja preprostost, moč in kreativnost in prav takšne so tudi osebe z rjavo barvo oči. A vseeno obstaja veliko različic rjavih oči, nekatere so mešane z zeleno barvo, spet druge so tako zelo temne, da skoraj ni razlike z barvo zenice, nekatere povezujemo z barvo čokolade ali kave in tako dalje.

Rjavim očem paše res marsikatera barva, od živahnih in divjih odtenkov modre in vojolične, do zelene, ki barvo rjavih oči še poudari, seveda pa rjave oči najlepše zasijejo v naravnih, zemeljskih odtenkih.

Zato sem tokrat izbrala zelo enostaven videz, ki pa bo tvoje oči, draga rjavooka, le še poudaril in ga lahko hitro in brez težav dosežeš tudi sama. Odločila sem se za svetlečo senco v bakrenem odtenku, ki je primerna za bolj svetle rjave oči in za takšne, ki so mešane z zeleno barvo.

Poglej si VIDEO:

Pripravila: Tjaša Kokalj Jerala

PREBERI ŠE: Poglej, kaj se zgodi, če zobno pasto naneseš na nohte na rokah! in Svet je obnorela črna limonada, ki razstrupi telo in odstrani odvečne kg!