V nagradnem izzivu z L'OCCITANOM je zadišalo po mandljih!

Bujen razcvet narave v nas že prebuja skoraj pozabljene sladke želje in srčna hrepenenja, ki jih prinašajo obeti skorajšnjega poletja.

22. 4. 2014 | Promocijsko sporočilo

In medtem ko skrivoma že pogleduješ v omaro, kjer so spravljene tvoje najljubše poletne lahke oblekice, tvoje misli uhajajo na uživaške pregrehe, ki so med zimo svoj davek terjale na tvoji postavi. Ker je do poletja vendarle še nekaj časa za učvrstitev in oblikovanje tvoje postavice, te bo še kako razveselila naša tokratna nagradna igra z L'OCCITANOM, ki na svoj piedestal postavlja slastno kolekcijo za oblikovanje postave – Mandelj.

Naj zadiši po mandljih!

A zakaj prav mandelj?

Ker je mandelj že od nekdaj znan po tem, da kožo učvrsti in jo naredi zapeljivo mehko.

Mandljevec je tudi eno prvih dreves, ki zacveti spomladi – običajno se v cvetove odene že med februarjem in marcem. Pravijo, da je pogled na nasade mandljevih dreves, ki jih prekrivajo rožnati in beli cvetovi, naravnost prečudovit.

L'OCCITANE želi temu izjemnemu drevesu vrniti častno mesto, ki si ga zasluži, a ga je z mehaniziranim kmetijstvom in preusmeritvijo v domnevno donosnejše kulture mestoma izgubil že v 30-ih letih prejšnjega stoletja. Prav zato L'OCCITANE odkupuje plodove teh mogočnih dreves in z njihovimi učinkovitimi izvlečki bogati negovalne formule izdelkov za učvrščevalno nego telesa.

L'OCCITANOV nagradni izziv

 Znane so tri srečnice, ki se bodo pridružile vsem tistim, ki jih je L'OCCITANOVO odkritje mandljevega čudeža že navdušilo.

Za lepotni paket z Mandljevo kremo za lahke noge in Mandljevim oljem za prožno kožo ste se lahko potegovale z odgovorom na nagradno vprašanje:

  • Od kod izvirajo mandlji, ki jih za svoje izdelke uporablja L'OCCITANE? Namig: tukaj.

Največ sreče pa so tokrat imele:

  • Klara Railić iz Kočevja
  • Tina Svetina iz Jesenic
  • Urša Lesar iz Grosupljega

Čestitamo!

Če želiš spoznati tudi ostale novosti iz L'OCCITANOVE kolekcije Mandelj, ki ti bodo to pomlad pomagale pri oblikovanju postave, ti priporočamo branje tega članka.