Uauuu! Poglej, kakšno fantastično stvar je pravkar sporočila youtuberka Neva Boškin

Poglej, kaj je znana slovenska youtuberka Neva Boškin pravkar sporočila - petim izmed vas bo podarila tole! (Beri dalje.)

Uauuu! Poglej, kakšno fantastično stvar je pravkar sporočila youtuberka Neva Boškin (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
26. 6. 2018

Če Nevo Boškin že spremljaš na Youtubu, potem veš, da gre za eno izmed bolj priljubljenih slovenskih lepotnih video ustvarjalk, saj ji na tem spletnem omrežju sledi skoraj 22.700 oboževalcev, njen najbolj ogledan posnetek pa šteje kar 153.000 ogledov.

Neva, ki je sicer poznana po svojem iskrenem poročanju o novostih iz lepotnih polic, je tokrat za vse zveste Cosmo bralke in navdušenke nad modo ter lepoto v sodelovanju z blagovno znamko Urban Decay Cosmetics in tvojo najljubšo revijo, revijo Cosmopolitan, pripravila prav posebno presenečenje.

Za kaj gre?

Pri blagovni znamki Urban Decay Cosmetics so to poletje lansirali novo, sijajno barvno paletko in jo poimenovali Born to run.

Danes bo Neva Boškin na določenih lokacijah v Ljubljani podarila po pet Urban Decay Born to Run paletk petim najhitrejšim.

Mimogrede, paletka vsebuje barve, ki ne bi mogle biti bolj primerne za poletne mesece, oči pa boš osenčila le z eno potezo.

Tončno uro in lokacijo bo znana slovenska youtuberka razkrila tekom dneva na svojem Instagram profilu.

"Sicer pa boš lahko paletko Born to run kupila v redni prodaji nekje v sredini julija," razkriva simpatična Neva.

Ne zamudi izjemne priložnosti, da ravno ti postaneš ena izmed prvih petih srečnic, ki bodo prejele simpatično lepotno darilce Urban Decay Cosmetics. Obišči Nevin Instagram profil, kjer boš danes (26. junija) tekom dneva našla vse potrebne informacije ... In veliko sreče! ;)