Uau! S TEM trikom Meghan Markle skrije svoje sive lase

Priznamo, kaj takšnega še nismo poskusili. Pa ti? Imaš kakšno izkušnjo? Zapiši nam jo v komentar. ;) 

Uau! S TEM trikom Meghan Markle skrije svoje sive lase (foto: Profimedia) Profimedia
4. 2. 2019

Lansko leto so nekateri spletni mediji naredili celo dramo, ko so na glavi nove vojvodinje zagledali en samcat sivi las.

Mnogi, ki so članke prebrali, so takšno pisanje označili za seksistično, obenem pa so Meghan ploskali, ker svoje sive lase nosi s ponosom. 

Letos so njeni sivi prameni izginili, oboževalci pa že raziskujejo to skrivnost.

Mnogi verjamejo, da naj bi se nosečnice izogibale barvanju las, strokovnjaki pa namigujejo, da je Meghan naredila prav to - a zelo subtilno.

Pravijo namreč, da je prepričanje o nosečnicah in barvah za lase v večini primerov zastarano in da naj bi bilo popolnoma varno.

"Kemikalije v sodobnih trajnih in obstojnih barvah za lase niso zelo strupene," je povedal Jason Hogan, strokovnjak za barvanje las.

Nosečnicam priporoča, da lase pobarvajo več dimenzionalno (z več odtenki) in s tem odvrnejo poglede od sivih las.

In prav nekaj takega smo nedavno opazili na glavi Meghan Markle. Njeni lasje se po vrhu lesketajo v kostanjevem odtenku in namigujejo, da je morda tudi sama uporabila to barvno tehniko.

Frizerji dodajajo, da lahko veliko naredimo tudi z izbiro pričeske.

Nekateri slogi sive lase še bolj poudarijo, drugi jih zakrijejo. "Kodrolaske se lahko sivo lasišče skrivajo dlje časa kot njihove ravno lase kolegice."

Raziskovalci so ugotovili, da nosečniški hormoni pogosto pospešijo sivenje las, kar je verjetno razlog več za to, da je Meghan svoje lase nekoliko obarvala.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Kako do obrvi, kot jih ima Meghan Markle?

Priporočamo tudi: Če želiš sijoče in gladke lase, svojemu balzamu dodaj TO sestavino