Tvoja pot do zdrave kože

HoMEso je linija unikatnih kozmetičnih produktov, ki obnavljajo, intenzivno vlažijo in pomlajujejo kožo s patentirano sonificirano hialuronsko kislino.

6. 5. 2022 | Promocijsko sporočilo

Vizija hoMEso produktov je nuditi profesionalno nego kože z vidnimi rezultati, ki je dostopna vsem iz udobja njihovega doma.

HoMEso Therapy Kit je za vse, ki si želijo bolj zdravo, pomlajeno kožo in mezoterapijo, ki jo izvajajo doma. Nego dopolnjujejo kreme in serumi, ki so namenjeni vsakomur, ki si želi visokokvalitetne produkte po dostopni ceni.

Tvoja pot do zdrave kože

HoMEso je zbirka strogo premišljenih sestavin, ki so jih sestavili v učinkovite formule in zapakirali v lične produkte. Je znamka, ki pod svoje okrilje združuje produkte s profesionalnim učinkom, nego pa izvajaš v udobju svojega doma.

Izdelki so enostavni za uporabo in implementacijo v vsakodnevno 
rutino, hkrati pa prinašajo vidne (takojšnje in dolgoročne) učinke.

Vsaka dobra nega kože je premišljena in podkrepljena z raziskavami in testiranji. Nekatere formule so razvijali več kot dvajset let! Zdaj so pripravljene, da dosežejo tebe in tvoj dom - da bo koža regenerirana, sijoča in zdrava. Da bodo vidni znaki staranja na koži manj opazni. Da si boš vrhunsko nego lahko privoščila v okrilju lastnega doma.